PÅ FREMMARSJ IGJEN: Selv om Britney (26) fortsatt sliter med rettsproblemer, så er hun på opptur karrieremessig og ser bedre ut enn på lenge. Foto: AP

Britney-juryen blir ikke enig

(VG Nett) Juryen klarte heller ikke i går å bli enig i om Britney (26) skal dømmes for å ha kjørt uten gyldig førerkort.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Britney Spears

Juryen samlet seg i går for andre gang. Men juryformannen skal ha forklart dommer James A. Steele i Superior Court i Los Angeles at de er helt fastlåst. Jurymedlemmene skal ha stemt 2 mot 12 - uvisst hvilken vei - ifølge ABC News.

Vil høre Britneys pappa

Flere av jurymedlemmene skal ha hevdet overfor dommeren at de ikke regner med å kunne bli enige. Dommeren skal ha bedt juryen ta en 20 minutters pause for så å returnere til retten for en fjerde avstemning. Men juryen returnerte aldri.

Juryen har totalt brukt seks timer på å rådslå. De samles igjen i dag for et nytt forsøk på å bli enige, og de skal ha bedt om å få et nytt vitnemål fra Britneys far, Jamie Spears, som er midlertidig utnevnt som verge for sin berømte popstjernedatter.

Nektet forlik

Britney kjørte inn i en annen bil på en parkeringsplass i 2007, etter å ha blitt forfulgt av en paparazzi. Senere ble det kjent at Spears kjørte uten gyldig førerkort i staten California.

Saken blir ført for retten fordi Britney har nektet å inngå et forlik som innebar en bot på omlag 1000 kroner og ett års prøvetid.

Britney er tiltalt for forseelse, og strafferammen er på inntil seks måneders fengsel.

Popstjernen har ikke vært til stede under høringene.

26-åringen seiler i medvind karrieremessig. Hennes ny låt «Womanizer» føk rett til topps på Billboardlista i USA i forrige uke.

Les også:Naken Britney i musikkvideo

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder