TILBAKE: Rihanna er aktuell med nytt album, og snakker for første gang ut om Chris Brown-hendelsen. Foto: AP

- Rihanna trekker anmeldelsen

(VG Nett) Rihanna ønsker angivelig ikke at kjæresten Chris Brown skal bli tiltalt etter den påståtte voldsepisoden.

Artikkelen er over 11 år gammel

Det er avisen the Sun som i dag siterer ikke navngitte politikilder i Los Angeles på at Rihanna har trukket anmeldelsen. Superstjernen (21) ønsker angivelig ikke at R&B-kjæresten Chris Brown (19) skal måtte stå rettslig til ansvar etter det som skjedde 8. februar i år.

- Vil ikke vitne

Drøyt tre uker har gått siden Chris Brown ble politianmeldt og arrestert for angivelig å ha mishandlet en kvinne. Kvinnen viset seg senere å være kjæresten Rihanna. Den voldsomme kjærestekrangelen skal ha funnet sted i en bil like før Grammy-showet i L.A. Det var øyenvitner som angivelig reagerte på skrik fra bilen, og som varslet politiet.

Selv om Rihanna og Chris Brown ikke har uttalt seg konkret om hva som egentlig skjedde, opplyste politiet i Los Angeles like etter arrestasjonen at Rihanna samarbeidet med dem i etterforskningen. Nå skal hun imidlertid ifølge The Sun være motvillig til å bistå i å reise sak mot kjæresten.

- Rihanna har opplyst om at hun ikke ønsker å vitne mot ham. Hun har ombestemt seg og ønsker ikke å føre saken for retten, sier en politikilde til avisen.

STJERNEPAR: Rihanna og Chris Brown - her på scenen i Madison Square Garden i desember i fjor. Foto: AP

Kan bli tiltalt likevel

Paret skal på tross av det som har skjedd, nylig ha funnet tilbake til hverandre.

Politiet etterforsker saken fortsatt, basert på Rihannas tidligere forklaringer og observasjoner fra andre vitner.

- Har statsadvokaten nok bevis, kan de tiltale Brown uten Rihannas vitnemål, sier politikilden.

- Romantisk helg

Bildet av den forslåtte superstjernen har gått verden rundt. Samtidig som politiet fortsatt etterforsker saken mot R&B-stjernen (19) og det faktum at Rihanna-bildet lekket ut, hevder nå kilder at Rihanna har tilgitt kjæresten. De to skal ha tilbrakt helgen sammen i Miami.

Reuters melder om en heftig paparazzijakt på stjerneparet. Prisen på det første bildet som viser de to sammen igjen, anslås til omlag 800.000 kroner.

Familien bekymret

Selv om både Rihanna og Chris i få ordelag har kommentert saken i media, har ingen av dem nevnt den andres navn. Rihannas far har gått ut og sagt at han støtter datteren uansett hva hun velger å gjøre i forhold til Chris. Resten av slekten, derimot, skal være svært skeptiske til at Rihanna nå gjenopptar kontakten med 19-åringen.

- Alle vil at de skal ta en pause. Ingen vil se dem samme igjen. Jeg er bekymret. Jeg er redd hun gjør en feil. Hun skal aldri måtte behøve å gå gjennom noe lignende igjen, lyder det fra en ikke navngitt slektning til bladet People.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder