POPULÆR: Carola Häggkvist har ikke bare snille fans, og har derfor skaffet seg egen livvakt for å være helt trygg. Foto: Aftonbladet

Carola beskyttes av livvakt

(VG Nett) Carola Häggkvist forfølges av flere av gale fans.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

Det har ført til at Carola nå har med seg en livvakt uansett hvor hun går.

- Det finnes så mange rare mennesker og man vet jo aldri hva som kan skje. Det er godt å å føle seg sikker, sier Carola til den svenske avisen Expressen.

Les også: Plaget av voldsmann

Overfall

Det er ikke første gang Carola Häggkvist blir forfulgt av gale fans. På starten av 1990-tallet ble hun forfulgt av en mann som var overbevist om at han var gift med sangstjernen.

Han brøt seg også inn i hjemmet til Carola og eks-mannen Runar. Etter å ha overfalt Runar Søgaard med kniv tok mannen senere sitt eget liv.

Også nå opplever artisten at en person tar kontakt fordi han lurer på hvordan «hans kone har det».

- Jag har jo noen mennesker som ringer til kontoret og som politiet har et øye på, sier Carola.

Hun hadde også under svenske Melodi Grand Prix i fjor opplevelser med overivrige fans.

- Da jeg gjorde intervjuer før Melodi Grand Prix i Gøteborg i 2006 dukket det plutselig opp en blotter, forteller hun til Expressen.

Finale lørdag

Under lydprøvene og pressekonferansen i forbindelse med årets svenske Melodi Grand Prix i går, hadde Carola livvakten med seg hele tiden.

- Alle vil komme nærme og prate med meg, da kan det være bra å ha personer som kan sette grenser og si nei. Det er viktig å få litt distanse. Det er viktig for å føle seg trygg, sier hun.

Carola Häggkvist har også opplevd at ukjente mennesker kommer hjem til henne.

- Det finnes de som kommer hjem og banker på døren min, og som ikke er helt hundre, sier hun.

Lørdag skal Carola og duettpartner Andreas Johnson kjempe om finaleplass i svenske Melodi Grand Prix, men begge to har de siste dagene slitt med sykdom.

Les mer om det her!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder