IKKE FULLT SÅ KVIKK: Mick Jagger er ikke like kvikk som her, da Rolling Stones spilte i Oslo i 2014. Foto: Trond Solberg, VG

Bandkollegene muntrer opp Mick Jagger med sangvideoer

De andre gutta i Rolling Stones gjør sitt beste for å muntre opp Mick Jagger etter at han ble hjerteoperert tidligere denne måneden.

Ronnie Wood forteller at de andre i bandet oppmuntrer Jagger med å sende han musikalske god bedring-videoer, skriver Hello Magazine.

– Kona mi Sally og jeg tok en ferietur til Karibien sammen med Keith Richards og kona hans, og derfra sendte vi ham videoer, hvor vi sang og spilte på gitar og ønsket ham god bedring. Det syntes han var fryktelig morsomt. Vi er veldig glad for at det går så mye bedre med ham, forteller Ronnie Wood til bladet.

les også

Jagger operert: – Føler meg mye bedre

Rockerne i The Rolling Stones skulle opprinnelig starte på sin USA- og Canada-turné i Miami 20. april. Nå er hele turneen satt på vent til Mick Jagger er på på beina igjen og frisk.

Mens han venter på å komme seg ut på «veien» igjen, bruker Ronnie Woods blant annet tiden på å lage små Picasso-inspirerte tegninger av bandet, som han også har vist til den sykemeldte vokalisten. En serie bilder som han omtalte som «The Picasso Stones» - og som er hans tolkning av Picassos «The Three Dancers».

les også

The Rolling Stones utsetter turné - Mick Jagger trenger medisinsk behandling

– Det syntes han var morsomt – og han ble også imponert, forteller Wood, som snakket med sjefen på søndag.

– Det går veldig mye bedre med ham nå, fortsetter Wood.

les også

Mick Jagger tok farvel med kjæresten

Søndag ville L'Wren Scott, Jaggers kjæreste gjennom mange år, fylt 55 år. Hun tok som kjent sitt eget liv i 2014, og Jagger benyttet dagen til å hylle henne både på Twitter og på Instagram - hvor han skrev:

– Gratulerer med dagen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder