SUPERHEKTISK HØST: Her er Kyrre Gørvell-Dahl på scenen under Findings festivalen i Oslo fredag, før han dro videre til Bergen lørdag og Rio de Janeiro søndag. Foto: Fredrik Solstad VG

Kygo solgte ut Hollywood Bowl – må sette opp ekstrakonsert

Verdens mest kjente bergenser med øretelefoner og caps er heit
også i underholdningsindustriens hovedstad.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Tidligere denne uken ble det kjent at Kygo følger i sporene til legender som The Beatles og The Doors når han inntar denlegendariske arenaen Hollywood Bowl i Los Angeles. 15. oktober står han på den halvmåneformede scenen.

Les også: Kygo i kleskonflikt

Kapasiteten her er 17.500, men det var åpenbart altfor lite for bergenseren. På Twitter skriver han nemlig at konserten ble utsolgt på få timer. Men han gir også gode nyheter til fans som ikke var rask nok på labben. Kygo annonserer nemlig ekstrakonsert dagen før, 14. oktober.

Oppdragene står i kø for EDM-artisten, tidligere denne uken ble det også kjent at han har laget et eget draktsett til det kommende fotballspillet FIFA 17.

Natt til mandag norsk tid stod Kygo på scenen under avslutningsseremonien for OL i Rio de Janeiro i Brasil. Da kom han rett fra en stappfull konsert i hjembyen Bergen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder