– Et sant helvete brøt løs

EKS-PAR: Den søte musikken mellom Taylor Swift og Calvin Harris surnet. Foto: AFP

Calvin Harris angrer på utbruddet mot ekskjæresten Taylor Swift

Samtidig som det blir kjent at Taylor Swift skal ha brutt med sin nye flamme, snakker Calvin Harris om sitt såre brudd med popstjernen.

Artikkelen er over tre år gammel

Den verdensberømte DJ-en Calvin Harris (32) vant pris under GQs Men of The Year Awards tirsdag. I den sammenhengen har han snakket ut i herremagasinet. Resultatet er en reportasje som står på trykk nå, kun ett døgn etter at det ble kjent at Swift (26) er singel – igjen.

Skotske Harris og amerikanske Swift avsluttet forholdet i vennskapelighet i juni. Vennskapet var imidlertid historie i samme sekund som Swift få uker senere ble avbildet med ny kjendiskjæreste, den britiske skuespilleren Tom Hiddlestone (35).

«Oh boy it's about to go down», tvitret Harris minutter etter at romansenyheten nådde spaltene. Meldingen ble etterfulgt av flere spark rettet mot Swift.

– Jeg klikket

Nå skulle han gjerne ha det ugjort.

– Det føltes som om alt bygget seg opp over meg, og det var da jeg klikket. Jeg er ikke god på å være kjendis, men når dette tok slutt, brøt det løs et sant helvete. I dag ser jeg på hele Twitter-greia som et resultat av at jeg ga etter for presset. Det tok meg ikke lang tid før jeg innså at ingenting av disse greiene betydde noe. Jeg er en positiv fyr, sier Harris.

– SLUTT: En rekke medier melder at også Swift og Tom Hiddlestone har gått fra hverandre. Foto: Reuters/AFP

Bladintervjuet er ikke publisert på nett, men gjengis av en rekke andre medier, deriblant Us Magazine.

Fått det med deg? Swift raser etter lekket telefonsamtale

32-åringen forklarer at han tok det særlig tungt at det oppsto tvil rundt hvem som hadde æren rundt teksten i hans hitlåt med Rihanna, «This Is What You Came For». Det ble nemlig klart at Swift hadde skrevet teksten, under pseudonym.

– Det var hun som i utgangspunktet ville holde det hemmelig. Derfor såret det meg ar hun og hennes team prøvde å sette meg i et dårlig lys. Jeg reagerte instinktivt, og det var feil, Jeg prøvde å forsvare talentet mitt, som jeg følte ble nedverdighet, sier Harris.

Om forholdet generelt, sier han at det ikke var det rette for hverken han eller Swift.

– Derfor tok det slutt.

Swift – verdens best betalte kjendis – har aldri kommentert bruddet med Harris. Hun har heller ikke uttalt seg om det angivelig ferske bruddet med Hiddlestone.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder