STADIG PÅ FARTEN: Kygo, her på scenen under Bergenfest i hjembyen tidligere i år. Foto: Hallgeir Vågenes , VG

Lindsay Lohan postet fest-video med Kygo

Den skandaleombruste Hollywood-stjernen Lindsay Lohan har tidligere truffet den norske popsensasjonen på konsert. Nå har hun postet en nachspiel-video med Kygo.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

I september i år postet Lindsay Lohan et bilde av den norske DJ-en på sin instagramkonto og takket for en fantastisk kveld etter en konsert på The Roundhouse i London.

Nå ser det ut til at de to møttes igjen, i en litt mindre formell setting. Lindsay Lohan har nemlig postet et video av DJ-en fra Bergen, som egentlig heter Kyrre Gørvell-Dahl.

Også Kronprinsesse Mette-Marit liker Kygo godt

Lohan strør om seg med godord og takker Kygo sammen med tre andre som var tilstede, blant andre Parson James som har sunget på en av låtene.

«Takk for musikken din uten tekst og stemmene du burker for å endre verden @kygomusic», skriver Lindsay Lohan.

Hun skriver også i meldingen at hun er forelsket i det norske stjerneskuddet etter noe hun omtaler som #pianoTrack3, som Kygo har delt på musikktjenesten Soundcloud, hvor han legger ut det meste av materialet sitt.

Lindsay Lohan selv er imidlertid ikke å se i videoen.

Kygo befinner seg for tiden i USA, hvor det neste på programmet er en konsert i Arizona 30. oktober. Tidligere i måneden ble det kjent at Kygo har spilt inn en låt sammen med John Legend.

Her er videoen som Lohan la ut - hvor Kygo dukker opp etter få sekunder.

https://instagram.com/p/9VFEbuJc_F/

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder