Kjendisene om Biebers oppførsel

«Ufint å henge ut 12-13 år gamle jenter».

– Ufint. Det mener bloggeren Sophie Elise om Justin Biebers oppførsel under konserten i Chateau Neuf torsdag kveld.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Han lette bare etter en unnskyldning for å komme seg til flyet for å spille candy crush, mener Thomas «Fingern» Gullestad.

Under gårsdagens Norges-visitt skulle popstjernen spille en konsert på Chateau Neuf i Oslo for noen utvalgte fans. De snaue 1000 publikummerne måtte gå slukøret hjem, da Bieber avbrøt seansen etter å ha spilt kun én sang, nemlig låten «Boyfriend».

STOR UNDERHOLDNINGSVERDI: - Utfallet av kvelden kunne ikke hatt høyere underholdningsverdi, mener Thomas «Fingern» Gullestad. Her med kona Jenny Skavlan som også var tilstede på konserten. Foto: ,

– Utfallet av kvelden kunne ikke hatt høyere underholdningsverdi. Men sender noen hylegråte+heartbroken-emojis til kidsa som var der. Han lette bare etter en unnskyldning for å komme seg til flyet for å spille candy crush og dessverre gikk det utover noen totalt uskyldige fans på første rad, skriver Gullestad i en SMS til VG.

Les også: Thomas «Fingern» forteller om frieriet til Jenny Skavlan

– Bra musikk, men ufin person. Og veldig ufint av han å henge ut de jentene som han gjorde på Instagram, de er 12–13 år gamle og får heftige trusler nå. over ingenting? Det var han som valgte å gå av scenen, ingen andre, skriver Sophie Elise på bloggen sin.

UFINT: - Bra musikk, men ufin person. Og veldig ufint av han å henge ut de jentene som han gjorde på instagram, de er 12-13 år gamle og får heftige trusler nå, skriver Sophie Elise Isachsen på bloggen sin Foto: Mattis Sandblad , VG

Overfor VG ønsker hun ikke å utdype det hun skriver, utover å vise til bloggen hvor hun også slår fast at man «ikke skal skylde på de stakkars jentene på første rad. De går på barneskolen, og at de prøver å ta på sitt store idol forstår jeg også. De mente så klart ikke å ødelegge showet for noen, Justin er en proff og selv om dette var en gratis konsert tjener han flere millioner på dette, så ikke kom med "åh han er så snill som gjør dette", for tro meg han tjener fett»

Thomas «Fingern» Gullestad påpeker overfor VG at det var jo Bieber som ga dem vannflasken i første omgang.

– Jeg er dog usikker på om det er verdens undergang vi nå opplever, skriver han videre.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder