Skal ha satt ekteskapet på vent for skuespillerinnen

HET ROMANSE: Kvinnebedåreren Mick jagger skal ha jobbet hard for å vinne Angelina Jolies gunst, noe som ifølge en ny biografi resulterte i en to år lang romanse. Foto: Getty Images/All Over Press

Mick Jagger hadde en romanse med Angelina Jolie

(VG Nett) Rockelegenden Mick Jagger (68) falt pladask for Angelina Jolie (37) da hun spilte stripper i en Rolling Stones-video.

 • Tommy Brakstad
 • Martine Lunder Brenne

Artikkelen er over syv år gammel

Det ville livet til Jagger brettes ut i detalj i den nye biografien «Mick: The Wild Life And Mad Genius of Mick Jagger». I biografien kommer det blant annet fram at The Rolling Stones-vokalisten hadde et forhold til Hollywood-skuespillerinnen Angelina Jolie.

Heftig affære
Jagger ble fullstendig betatt av den mørke skjønnheten da hun spilte stripper i musikkvideoen til «Anybody Seen My Baby?» på slutten av 1990-tallet. Han prøvde flere ganger å kontakte Jolie uten hell, men klarte til slutt å overtale henne til å tilbringe en helg med ham i Florida, noe som ble starten på en to år lang romanse, skriver Daily Mail som siterer biografien.

- Hun skremmer meg litt og det liker jeg, skal Jagger ha sagt.

Han lot ikke sitt eget ekteskap med Jerry Hall komme i veien for romansen med Jolie, men brukte heller masse tid på å ringe Angelina til alle døgnets tider. Han skal til og med vært midt i en telefonsamtale med elskerinnen da kona ringte for å si at hun hadde født deres fjerne sønn, Gabriel.

VAR GIFT: Jerry Hall og Mick Jagger skal begge ha hatt affærer på hver sin kant mens de var gift. Foto: Scanpix

På samme tid var Jolie på sin side gift med den britiske skuespilleren Jonny Lee Miller, samtidig som hun skal ha hatt en affære med skuespilleren Timothy Hutton. Det skal ha vært Jolie som til slutt dumpet rockeelskeren.

Nettopp dette skal dessuten ha hatt en helt spesiell tiltrekningskraft for Mick Jagger. I biografien kommer det fram at rockelegenden elsket å prøve seg på kvinner som allerede hadde kjæreste.

«Stjal» Carla Bruni
Blant annet skal Jagger ha prøvd seg på tre av musikerkompisen Eric Claptons kjærester. Det var fra Clapton at han skal ha «stjålet» modellen Carla Bruni, som han hadde en langvarig affære med mens han var gift med Jerry Hall. Bruni er så sammen med Frankrikes eks-president Nicolas Sarcozy.

Biografien forteller videre om hvordan Jagger ikke bare skal ha vært interessert i damer, men også menn.

The Rolling Stones-vokalisten er kjent for sine mange høyprofilerte kjærlighetsforhold, men har bare vært gift to ganger. Det første ekteskapet var med Bianca De Macias fra Nicaragua fra 1971 til 1978, og de to skal fortsatt ha vært gift da han traff modellen Jerry Hall. Jagger og Hall giftet seg i en hinduistisk vielse i 1990, men rockeartisten mente senere at seremonien i Indonesia ikke var gyldig. I 1999 ble ekteskapet annullert. De to fikk fire barn sammen. Jagger har dessuten tre andre barn med tre andre kvinner.

Flere artikler

 1. Pluss content

  Hva er det med Jaggers damer?

 2. Pluss content

  Rolling Stones' mange damer

 3. Mick Jagger hyller sin avdøde kjæreste

 4. Jagger arver alt etter kjæresten

 5. Jagger (72) blir åttebarnsfar

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder