DEPRESJONENS MANGE ANSIKT: Talinda Bennington deler video av Chester Bennington for å vise at depresjon ikke har et ansikt eller humør. Foto: Steve Marcus Reuters

Chester Benningtons kone: Vil vise at depresjon verken har et ansikt eller et humør

Talinda Bennington deler en video av at Linkin Park-vokalisten ler og leker bare 36 timer før han døde.

  • Maiken Svendsen
ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Chester Bennington, vokalisten i Linkin Park, ble funnet død i sitt hjem i juli. Han skal ha kjempet mot avhengighet av alkohol og rusmidler flere ganger i løpet av livet, før han tok sitt eget liv.

Kona hans, Talinda Bennington, la lørdag ut en video av Chester på Twitter. Den viser blant annet at den avdøde vokalisten ler og spiser jelly beans med rare smaker sammen med sønnen.

Rørende hyllest: – Nå er han smertefri og synger i våre hjerter

«Den neste Tweeten min vil være den mest personlige jeg noensinne har lagt ut. Jeg viser dere dette så dere ser at depresjon verken har et ansikt eller et humør», skrev Bennington først.

«Slik så depresjon ut for oss kun 36 timer før han døde. Han elsket oss så høyt, og vi elsket ham», skrev hun over videoen.

For kun tre dager siden la sønnen til Chester og Talinda ut tre videoer i forbindelse med nasjonale uken for forebygging av selvmord, skriver Daily Mail.

Avisen skriver videre at Talinda ofte bruker emneknaggene #fuckdepression og #makechesterproud. Hun har gradvis bygget et internettsamfunn som støtter mennesker som sliter med depresjon og som har vært pårørende til selvmord siden Chester døde.

Linkin Park lanserte en side mot selvmord i juli. Der la de ut informasjon som kan hjelpe de som sliter med selvmordstanker.

Chester Bennington døde på dagen hvor Chris Cornell ville blitt 53 år. Cornell tok sitt eget liv i mai. De to rocke-stjernene var gode venner, og enkene til de to har støttet hverandre etter dødsfallene.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder