TETT PÅ NETT: Kristin Frogner (27) ble møtt av over 1000 spørsmål Tett på nett. Foto: Pål R. Hansen

Kristin: - Glad jeg fikk sparken

(VG Nett) Plateaktuelle Kristin Frogner (27) liker dårlig at «Hotel Cæsar»-reprisene går samtidig som platelanseringen.

ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

- Nei, jeg kommer ikke tilbake til «Hotel Cæsar».

Veldig mange nysgjerrige innsendere til Tett på nett-intervjuet lurer på nettopp det - om Kristin kommer til å gjøre comeback i såpeserien.

- Fikk sparken
- Jeg fikk sparken i «Cæsar», og det er jeg glad for nå, forklarer Kristin som i dag lanserer debutalbumet «Just Another Girl». Samtidig sender TV 2 de syv år gamle «Hotel Cæsar»-episodene i reprise.

- Er det god PR for plata di eller er det dumt, synes du? spør VG Nett.

- Jeg synes det er dumt. Såper egner seg ikke for reprise. Da forsimples de på en måte. Og selv synes jeg at jeg ser stygg ut i de gamle epsiodene. Noen har sagt til meg at det kan være god reklame for meg i forbindelse med lanseringen av plata, men jeg hadde helst sett at serien ikke gikk i reprise, betror Kristin.

Spurte aldri

- Men hvorfor fikk du sparken?

- Det vet jeg ærlig talt ikke. De andre ble kalt inn til nye forhandlinger, og ikke jeg. Jeg ville ikke spørre. Jeg er ikke den typen som løper etter og spør «Hvorfor vil du ikke være kjæresten min?». Vil de ikke ha meg, så vil de ikke ha meg, forklarer Kristin til VG Nett.

Oppdaget i parken
På hjemmesiden sin, som hun har designet selv, forteller Kristin om den vendingen livet tok etter at hun fikk fyken fra TV-produsentene. Hun satt en dag med gitaren i parken og sang. Da stoppet en musikkprodusent opp.

- Han syntes det var sjelfullt, og han ville høre mer. Nå er plata klar, sier en stolt Kristin til VG Nett.

- Virkeligheten smuldret opp- Du fikk avslag på Teaterhøgskolen. På hjemmesiden skriver du at «Det er en klassisk historie. Alt gikk galt, og jeg fant redningen i en gitar». Var det så ille som det høres ut?
- Nei, egentlig ikke. Jeg har ikke savnet «Cæsar». Som sagt er jeg glad for at de sparket meg, og for at jeg ikke kom inn på Teaterhøgskolen. Jeg har ikke savnet noen av delene. Det var bare det at virkeligheten smuldret seg opp der og da, forklarer Kristin som ikke utelukker at det kan bli mer skuespill i fremtiden.

- Hvem vet hvor de er om 10 år? smiler pop-debutanten som har skrevet de aller fleste låtene selv.

- Dette har gitt mersmak. Jeg vil gjerne lage en plate til, sier Kristin som er blitt en gjenganger på TV med musikkvideoen «Stars Above My Head».

Ikke kjæreste
Tittelen på plata er «Just Another Girl».

- Jeg følte liksom at jeg stilte meg i den lange rekken av jenter med kassegitar, sier Kristin som ikke nøler med å svare nysgjerrige lesere på noe av det de lurer aller mest på: Er hun singel?

- Ja, jeg har ikke kjæreste, sier Kristin.

LES HELE NETTINTERVJUET HER!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder