DET SISTE BILDET: Dette bildet av popstjernen Michael Jackson liggende på en båre på vei inn til sykehuset, er det siste som ble tatt av ham før han ble erklært død. Foto: National Photo Group/ All over press

Ny Jackson-obduksjon ferdig

LOS ANGELES/OSLO (VG Nett) Resultatene fra den nye obduksjonen Jackson-familien bestilte er foreløpig ikke offentliggjort.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Dagen etter det plutselige dødsfallet ble «The king of pop» obdusert ved Los Angeles County coroner's. Rettsmedisinerne klarte ikke umiddelbart å fastslå dødsårsaken, og varslet derfor nye tester som ikke er klare før om fire til seks uker.

På bakgrunn av de manglende umiddelbare resultatene har familien til Michael Jackson engasjert en privat patolog som lørdag lokal tid gjennomførte en ny obduksjon av den døde popstjernen, melder Los Angeles Times.

Denne obduksjonen er nå ferdig, men resultatene er foreløpig ikke kjent.

Etter den første obduseringen fastslo rettsmedisinerne at det ikke er noe som tyder på at det ligger en forbrytelse bak dødsfallet. Men på bakgrunn av de siste dagers opplysninger, med en lege på rømmen og spekulasjoner om pillemisbruk, vil familien ha alle kort på bordet.

Pastor Jesse Jackson, som besøkte Jackson-familien fredag, sier til TV-showet «Good Morning America» at de har en rekke ubesvarte spørsmål om dødsfallet de nå håper å få raske svar på.

Det er spesielt omstendighetene rundt Jacksons private hjertespesialist, legen Conrad Murray, familien ønsker å vite sannheten om. Legen skal ha sittet ved popikonets side da han sluttet å puste. Dette er den samme legen som politiet jaktet på etter dødsfallet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder