BENÈKTER TRAKASSERING: Britney Spears. Foto: AP

Britneys ultimatum

(VG Nett) Britney krever å få ha med sine to sønner på turneen. Hvis ikke hun får viljen sin, vil hun angivelig skrinlegge alle konserter.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL
Britney Spears

Det var nettstedet TMZ som i helgen meldte at Britney Spears (27) ikke vil legge ut på veiene uten sønnene Sean Preston (3) og Jayden James (2). Sent i går kveld ble det rapportert på sangerens egen hjemmeside at barna skal være med på den to måneder lange turneen som starter i New Orleans 3. mars.

«Faktisk skal både Sean Preston og Jayden James følge med Britney på hele turneen», heter det i bloggen.

Ikke helt i boks

TMZ skriver at selv om Britney kunngjør at sønnene skal være med, så er det ikke helt bestemt. Det er Britneys eksmann Kevin Federline (30) som fortsatt har eneomsorgen for guttene, mens Britney kun har samværsrett. Eks-parets advokater må angivelig komme til en enighet før avtalen om turneen er i boks, skriver nettstedet.

Etter at Britney skal ha truet med å trekke seg fra en rekke konserter dersom ikke hun får ha med sønnene, har Britneys far og verge, Jamie Spears, vært i dialog med Federlines advokater i flere uker angående turneen.

FLERE NYHETER OM BRITNEY

Før hun legger ut på veiene med repertoaret fra sitt nye album «Cirkus», skal Britney kaste glans over Grammy-utdelingen i Los Angeles førstkommende søndag.

Etter et svært turbulent fjorår har Britney lykkes i å stable karrieren på bena igjen. Selv om hun fortsatt er umyndiggjort av retten, har skandalene på det private plan også uteblitt de siste månedene.

På sin egen hjemmeside kunngjør Britney også at scenen skal rigges opp som en sirkusarena under den forestående turneen.

Les også:Hun er hottest på planeten

Les også:Innrømmer tunge dager

VG Nett er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsider.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder