SAKSØKES IGJEN: Rapperen Lil Wayne skylder nesten 90 000 dollar Foto: Nick Ut Ap

Lil Wayne saksøkes for over 750 000 kroner

American Express går til sak mot rapperen som ikke har betalt regningen på nesten 90 000 dollar.

Maiken Svendsen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Ifølge dokumenter det amerikanske nettstedet TMZ har fått tilgang til blir rapperen saksøkt fordi han ikke har betalt regningen på over 700 000 til American Express. Nettstedet skriver at rapperen, som egentlig heter Dwayne Carter Jr, har skyldt penger siden desember i fjor. Han må også betale saksomkostningene.

Ifølge Daily Mail er rapperen verdt 150 millioner dollar. Likevel er dette ikke første gangen han er i retten for pengekrav. I fjor krevde et selskap som leaser fly at han betalte to millioner dollar etter at han ikke betalte tilbake sin gjeld på 1 million dollar.

Dette er ikke eneste søksmålene mot rapperen. I fjor saksøkte plateselskapet hans, Cash Money, Tidal for at de fikk slippe albumet «FWA (Free Weezy Album)». Plateselskapet mente at kontrakten med Lil Wayne sier at han ikke kan gi musikken sin til hvem som helst. Tidal på sin side hevdet at den kontrakten ikke var gjeldene.

I 2011 ble rapperen også saksøkt. Den gangen ble han anklaget for å ha stjålet hiten «BedRock».

Slitt med helsen

Den siste tiden har rapperen slitt med helsen. I juni måtte flyet hans nødlande to ganger på vei fra Milwaukee til California. Begge gangene fikk han medisinsk behandling på sykehus.

I 2012 måtte han også nødlande på grunn av et anfall. Siden har han vært åpen om at han har epilepsi og at han har hatt flere anfall. I 2013 fortalte han om anfallet som var så kraftig at han trodde han kom til å dø.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder