TIL RÅDHUSPLASSEN: Marcus og Martinus er de første artistene som er klar for årets VGliste-show på Rådhusplassen. Foto: Patrick Da Silva Sæther VG

Marcus & Martinus til VGliste-showet

Norges yngste største popstjerner, Marcus og Martinus (14), er klar for folkefesten på Rådhusplassen i Oslo under det store VGliste-showet om nøyaktig én måned.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Sommerens største musikalske happening arrangeres i år fredag 24. juni, og VG kan i dag røpe de første artistnavnene, som – foruten Marcus & Martinus – også omfatter boybandet The Main Level, samt Julie Bergan og Sandra Lyng.

LES OGSÅ: Disse to skal lede VGliste-showet fra Rådhusplassen

– Marcus og Martinus skaper kjempefest når de går på scenen, og kommer garantert til å lage liv når de gjester Rådhusplassen i år også. Vi gleder oss til å annonsere flere spennende artister for både Oslo og resten av turneen i tiden fremover, sier Lise Rønneberg i Monster, som skal produsere årets VG-listeshow.

Årets programledere for VG-listeshowet og den påfølgende turneen blir Christine Dancke og Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

Julie Bergan og Sandra Lyng blir med på hele VGliste-turneen, mens The Main Level skal opptre i alle byene utenom Førde. Oversikten over hvilke byer og når de blir besøkt finner du nederst i artikkelen!

Marcus og Martinus er høyaktuelle om dagen med sin første single på engelsk, «Girls», som er et samarbeid med en annen populær duo, nemlig Madcon. Singlen ble gitt ut sist fredag, og denne uken kommer ytterligere to låter, «Heartbeat» og «I Don't Wanna Fall In Love».

Til høsten kommer det også et helt album på engelsk fra tvillingene.

LES: Marcus & Martinus manglet det lille ekstra – da ringte de Madcon

Sandra Lyngs ferskeste single heter «Moonrise», mens Julie Bergan er aktuell med «I Kinda Like It». The Main Level ga ut «A Million More» for en knapp måned siden.

Datoene for årets VG-listeturné – etter Rådhusplassen den 24. juni, som for øvrig blir sendt live på NRK, VGTV og P3 – blir Stavanger den 6. juli, Bergen den 13. juli, Trondheim den 20. juli og Førde den 27. juli.

Om du vil holde deg oppdatert, kan du følge VG-lista også på Facebook, Instagram og Twitter. På Snapchat finner du oss som “vglistatopp20”.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder