POPTALENT: Jackie Evancho får opptre under verdens største begivenhet. Foto: AP

16 år gamle Jackie skal synge for Trump – foran hele verden

Norske Angelina Jordan (10) takket nei, men unge Jackie Evanchi stiller opp når Donald Trump skal innsettes som president i januar.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

16-åringen, som ble kjent for amerikanske TV-seere gjennom «America's Got Talent» da hun bare var ti år, skal fremføre nasjonalsangen «The Star-Spangled Banner» under den høytidelige seremonien 20. januar.

– Jeg er så beæret over å få synge for presidenten. Det er stort for meg. Jeg gleder meg veldig, jeg vet det blir fantastisk, sier gullstrupen ifølge ABC News.

Husker du? Tiåring imponerer i USA

Først fikk en norsk ung stjerne invitasjon til å opptre. «Norske Talenter»-vinner Angelina Jordan ble ringt opp av Trumps datter, men lot seg ikke overtale.

Ikke første gang

Det er faktisk ikke første gang Jackie opptrer for en president. I 2010, like etter å ha kommet på annenplass i talentshowet, deltok Jackie på julegrantenningen i regi av Barack Obama og Det hvite hus.

2010: Jackie Evancho og Barack Obama for seks år siden. Foto: AFP

Men hun møtte faktisk også Trump det samme året. På 16-åringens egen Facebook-side ligger det et seks år gammelt bilde av henne og finansfyrsten.

Jackie kommer fra Pittsburgh. Hun er den yngste artisten i USA som har solgt til platina – en prestasjon hun kunne skilte med allerede som tiåring.

– Er du sikker på at du ikke er 30 år? var dommer Piers Morgans reaksjon etter å ha hørt tiåringen fremføre «O Mio Babbino Caro».

Både Beyoncé og Aretha Franklin kastet musikalsk glans da Barack Obama ble innsatt som president. Trump har også artistvenner i stjerneeliten, som blant annet rapperen Kanye West. De to hadde et «mystisk» møte i går.

Beyoncé og Jay-Z: – Trump kan ikke bli vår president

Trumps apparat melder i dag på Twitter at de er svært glad for å kunngjøre at 16-åringen skal delta på innsettelsen på nyåret:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder