VG-lista inntar Stavanger

Astrid S, Staysman & Lazz og Eva & The Heartmaker er blant artistene som skal sørge for god stemning under VG-lista-showet i Stavanger på onsdag.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fire år gammel

For ti dager siden gikk VG-lista av stabelen på Rådhusplassen, hvor 70.000 publikummere sørget for en real folkefest.

Denne uken ruller VG-listas sommerturné videre, og første stopp er Stavanger. Det er ventet tusenvis av mennesker - for det er, i likhet med i fjor, meldt en fin sommerdag.

Eventsjef i VG, Thomas Christiansen, lover å gjøre sitt beste for at det skal bli en fin dag i oljebyen.

– Det er meldt fantastisk sommervær, og alt ligger til rette for folkefest når VG-lista inntar Stavanger på onsdag. Det er alltid gøy å komme til Stavanger med tusenvis av Rogalendinger som strømmer til sentrum og sørger for en helt magisk stemning i byen.

Har du sett? Gjenopplev øyeblikkene fra Rådhusplassen

Til Stavanger får VG-lista med seg 13 artister, og det blir alt fra rap til festmusikk og pop når Jaa9 & OnklP, Marcus & Martinus, Katastrofe, Staysman&Lazz, Astrid S, Nico D, Izabell, Kristian Kristensen, Eva & The Heartmaker, Omer Bhatti, OMVR, The Main Level og Morgan Sulele står på scenen.

FOLKEFEST: 13.000 rogalendinger strømmet til VG-lista-showet for to år siden. I år er det meldt 20 grader og sol - og kanskje vil det da komme enda fler? Foto:Marius Vervik,VG

– Lover god stemning

– Vi skal gjøre vårt til at sommerdagen i Stavanger skal bli perfekt med et helt stjernelag av artister. Vi lover god stemning med 13 ulike artister på scenen inkludert årets sommerhit med Morgan Sulele som ligger på 1. plass på VG-lista, sier Christiansen.

Selve konserten begynner klokken 18, og holder på til klokken 20.

Det er P3-programleder Christine Dancke og mp3-programleder Abiel Tesfai som skal lede rogalendigene gjennom kvelden, og hele konserten sendes direkte på VGTV og P3.

VG-lista Topp 20 er et heldagsarrangement, og allerede klokken 12.00 åpnet aktivitetsområdet, hvor publikum kan delta i ulike aktiviteter og konkurranser.

Neste by ut på norgesturneen er Bergen (8. juli), før showet avsluttes i Trondheim (15. juli.)

Har du lest? Slik blir VG-listas sommerturné

Konsertområdet hvor VG-lista konserten begynner kl. 18.00 Foto: ,

VG på TV

Nytt av året er at hele Norge nå kan følge VG-lista fra Stavanger, Bergen og Trondheim på TV. VGTVs nye kanal sender direkte og når inn i nordmenns stue og på storskjermen foran sofaen. Første by ut med direktesending er Stavanger,.

– Vi er svært glade for at resten av Norge kan følge den fantastiske stemningen i byen, sier Christiansen.

Hele 1,75 millioner husstander eller nærmere 80% av befolkningen kan dermed benke seg ned foran TVen for å oppleve den fantastiske stemningen ute i byene.

VGTV er tilgjengelig hos Altibox (kanalplass 20) og hos Get (kanalplass 22). På Canal Digital finner du kanalen på kanalplass 7 (kabel) og 17 (satellitt).

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder