FØR IDYLLEN BRAST: John Mayer og Taylor Swift i 2009 - på den tiden det oppsto søt musikk mellom dem også privat. Foto: Getty Images

Isfront mellom John Mayer og Taylor Swift

Møttes ufrivillig på restaurant i Hollywood

Denne uken langet John Mayer (34) ut mot eksflammen Taylor Swift (22) for at hun har utlevert ham i låten «Dear John».

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL
John Mayer - hjemmesideTaylor Swift - hjemmeside

Countrystjernen Taylor Swift har selv aldri bekreftet det alle har trodd - at 2010-låten «Dear John» var et musikalsk, bittert oppgjør med nettopp musiker-eksen John Mayer.

Men denne uken tok Mayer bladet fra munnen i et intervju med magasinet Rolling Stone og sa klart fra hva han mente om Swifts låt.

- Jeg er temmelig god til å stå til ansvar nå, men jeg har ikke gjort noe for å gjøre meg fortjent til dette, sier Mayer om innholdet i Swifts egenskrevne låt.

- Ble ydmyket

Han forklarer at den fikk ham til å føle seg «helt elendig».

- Det var utrolig dårlig gjort av henne. Jeg fikk aldri en epost eller en telefon. Jeg ble virkelig tatt på sengen, og det ydmyket meg på et tidspunkt hvor jeg allerede følte meg temmelig avkledd, lyder det fra Mayer om perioden da han selv fikk pepper offentlig for å ha utlevert andre ekskjærester, Jessica Simpson (31) og Jennifer Aniston (43).

LES OGSÅ: Snakker om skandaleintervjuene

ENDTE SURT: Den søte musikk - som her på Jingle Ball i Madison Square Garden i 2009 - endte i bittert brudd mellom Taylor Swift og John Mayer. Foto: Getty Images

- Det føles ikke godt når noen sparker deg når du allerede ligger nede, sier Mayer til Rolling Stone.

Han beskriver også «Dear John» som «billig låtskriving», selv om han anerkjenner sin prisbelønte eks for at hun «er det største som finnes i verden akkurat nå», og at han ikke ønsker å «senke noens skip».

Drama på restaurant

Swift har så langt ikke kommentert Mayers tirade i bladet, men da de to møttes tilfeldig på et fasjonable Tower Bar i Hollywood denne uken, skal det ha vært fullstendig isfront mellom de to eksturtelduene.

En kilde forteller til avisen New York Post at det var drama i luften da Swift ble ført bort til bordet sitt, og det viste seg at Mayer satt og spiste med en venn like ved siden av.

- Taylor krevde tydelig - foran alle i hele restauranten - å bli flyttet til en helt annen side av lokalet. Denne baren er normalt kjent for å være en rolig og privat base for kjendiser, men dette var drama, sier øyenvitnet.

- For ung til å bli lekt med?

I «Dear John», som var med på Swifts album «Speak Now » for over to år siden, synger 22-åringen om hvordan hun ble forlatt knust av kjærlighetssorg, og at hun følte hun levde i kjærestens sjakkspill.

«You paint me a blue sky
And go back and turn it to rain
And I lived in your chess game
But you changed the rules everyday», heter det i låten, hvor hun også synger «Don't you think I was too young
To be messed with?».

De to ble kjent med hverandre da det ble bestemt å la Swift delta på duetten «Half Of My Heart» på Mayers album «Battle Studies» i 2009. Sammen fremførte de to hitlåten ved en rekke tilstelninger, og samtidig begynte de å sverme på privaten.

Mayer er for øvrig aktuell med nytt album - «Born And Raised ».

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder