Popstjernen tok en Demi

COVERPRYD: Jessica Simpson (31) kan føde når som helst. Foto: Pa og ELLE

Høygravid Jessica poserer splitter naken

(VG Nett) Jessica Simpson (31) røper at hun venter en jente - og nøler ikke med å kaste klærne på forsiden til nye ELLE.

Artikkelen er over åtte år gammel

Jessica Simpson: Billion Dollar Baby

Den amerikanske popprinsessen er avbildet over flere sider i aprilutgaven av magasinet ELLE - både med og uten klær.

Jessica, som venter sitt første barn med fotballagenten Eric Johnson, poserer ubeskjedent i naken profil med struttende mage.

Først nå betror artisten at hun og forloveden vet kjønnet på babyen. Det blir en jente.

Håper på moteløve

Og Jessica, som er suksessrik kles- og skodesigner på si, satser på at datteren blir like interessert i mote som det hun selv er.

- Jeg sverger på at jeg kommer til å gremmes hvis hun ber meg om et par Nikes i stedet for Christian Louboutines! sier 30-åringen om sin favorittskodesigner.

- Men siden Eric er så veltrent, kan det være at jeg ikke engang får henne med på shopping, fordi det eneste hun vil ønske å gjøre er å bruke sports-BH og Nike-sko, fleiper popstjernen i ELLE-intervjuet .

Navnet klart

Hun røper også at de har valgt navn, men at de vil holde det hemmelig enn så lenge. Men når folk hører navnet, så vil de forstå hvorfor vi har valgt det, sier hun til Elle.

Forloveden er også med på bilder i bladet, hvor han blant annet kysser kjærestens mage.

LES OGSÅ: Eksmannen venter også barn

IKONISK: Denne forsiden med Demi Moore i 1991 har skrevet seg inn i bladhistorien. Foto: Wenn

Demi først ute

Jessica er ikke den første kjendiskvinnen som poserer med naken babymage på forsiden av et blad. Filmstjernen Demi Moore var første kvinne ut i 1991.

Vanity Fair-forsiden med Demi har siden inspirert andre til å gjøre det samme. Popstjernen Britney Spears strålte naken og høygravid på forsiden av Harper's Bazaar i 2006.

Andre som siden har fulgt etter, er popstjernene Mariah Carey, Christina Aguilera og Myleene Klass, filmstjernen Monica Bellucci og supermodellene Claudia Schiffer og Miranda Kerr.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder