I NORGE: Justin Bieber landet på GA terminalen på Gardermoen natt til torsdag. VG var på plass og fikk et lite glimt av han før har dro videre til hotellet. Foto: Fredrik Solstad , VG

Slik blir Bieber-kvelden

Dette skal skje mens superstjernen Justin Bieber (21) er på norsk jord.

  • Angelica Hagen
  • Marthe Berg

Artikkelen er over fire år gammel

I natt rundt klokken 04.30 landet Justin Bieber med sitt privatfly på GA-terminalen på Gardermoen. Etter det VG kjenner til ankom danserne onsdag formiddag.

VG har grunn til å tro at superstjernen for øyeblikket befinner seg på Holmenkollen Park Hotel, for å samle krefter før kvelden.

Dermed er Bieber på plass i god tid før kveldens konsert på Chateau Neuf, der han er innom for å ta en prat med Thomas Numme og Harald Rønneberg i TV2s «Senkveld» før han holder en konsert for konkurransevinnere og spesielt inviterte.

VG har fått opplyst fra TV 2 at Senkveld-sendingen begynner 19.00, og påfølgende konsert starter et sted mellom 21.00-22.00 i kveld.

Slik annonserte han de nye låtene: Justin Bieber la ut gatekunst av norsk illustratør

MIN DRØMMEDAG: Her kan du komponere din egen liksom-drømmedag med Justin Bieber!

Synger til tross for sykdom

Følg @vgtvrampelys på Snapchat for siste Bieber-nytt! Foto: ,

Torsdag morgen bekrefter Universal overfor TV 2 at Justin Bieber vil gjennomføre konserten som planlagt til tross for at han har rapportert at han er syk og frykter det er bronkitt.

Det har blitt arrangert en rekke konkurranser i forbindelse med billettene til konserten. Noen heldige har vunnet «meet & greet»-billetter og får møte sin store helt. Dette skal foregå klokken 17.30 på Chateau Neuf.

Belieber? Send inn snaps til @vgtvrampelys, og bruk hashtaggen #vgbieber på Instagram og Twitter.

Les også: Justin Bieber avfeier sin gamle musikk

Det vil være i underkant av tusen personer til stede på konserten. Alle som har tilgang til arrangementet er konkurransevinnere og spesielt inviterte.

Alle de som har fått tilsendt informasjon om at de har fått plass på konserten, må akkrediteres ved ankomst ved å vise legitimasjon ved inngangen. Der vil de få et personlig armbånd som gir adgang til arrangementet.

Bieber-spesial: Se panelet diskutere nakenbildet, skandalene og damene

Høyt sikkerhetsnivå

Superstjernen har vært i Norge to ganger tidligere og begge gangene har resultert i komplett kaos i hovedstaden.

– Sikkerheten rundt Justin Biebers besøk hos «Senkveld» er svært viktig for oss. Vi inngikk derfor tidlig et samarbeid med ProSec, som er meget erfarne på denne typen arrangementer, og har ansvaret for sikkerheten på Chateau Neuf under innspillingen, sier kommunikasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl.

Les også: Radio Nova-redaksjonen fjernes før Bieber-besøket

ProSec begynte forberedelsen til Biebers besøk for et par måneder siden, og sier at den store utfordringen er inn- og utreisen til artisten. Selv om trykket på dette besøket ikke er ventet å bli like stort som de foregående gangene, er de forberedt på det meste.

Sikkerhetsansvarlige: – Umulig å se Bieber uten billett

Fornøyd plateselskap

Universals norske kontor sier seg godt fornøyd med å få en av de største artistene selskapet har til Norge.

– Norge er jo et nøkkelmarked for Bieber, det viste seg jo da han sist var her og holdt tre utsolgte konserter i Telenor Aren, sa Gjermund Moastuen, markedssjef i Universal da det først ble kjent at han kom til Norge.

Ifølge Moastuen blir Bieber i landet kun den aktuelle torsdagen.

– Hvorvidt han overnatter her er ikke avklart ennå

Les også: Bieber vipper Kygo av tronen

Les også

Mer om

  1. Justin Bieber

Flere artikler

  1. Sikkerhetsansvarlige: – Umulig å se Bieber uten billett

  2. Twitter: Nå er Justin Biebers dansere på vei til Norge

  3. Justin Bieber inviterte hele klassen på konsert

  4. Bekrefter: Justin Bieber kommer til Norge

  5. Justin Bieber tror han har bronkitt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder