KJØRTE FRA REGNINGEN: Carola Häggkvist gjorde seg nok en gang bemerket i trafikken da hun i går stakk fra regningen etter å ha fylt bensin i Väsby. Foto: Aftonbladet

Carola kjørte fra regningen

(VG Nett) Det er mulig hun ble «fångad av en stormvind». Carola kjørte i hvert fall av gårde uten å betale for seg da hun fylte bensin i går.

  • Gjermund Glesnes
ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

- Det virket som at hun hadde det travelt, sier Stefan Kempegård (44). Han satt i bilen bak da Carola Häggkvist i går formiddag gjorde pumpestikk på OK Q8-stasjonen i Väsby i Uppland.

I stedet for å betale for bensinen, hoppet superkjendisen inn i bilen og kjørte av gårde - hele tiden med mobiltelefonen klistret mot øret, skriver Aftonbladet.

- Ikke egnet som sjåfør

Det er ikke første gang Carola bryter regler i trafikken. For to år siden uttalte den svenske trafikksikkerhetsdirektøren at hun var «ikke egnet» som bilfører.

PÅ FANGET: For to år siden ble Carola fotografert mens hun kjørte med Amadeus på fanget. Foto: Aftonbladet

Da hadde hun blitt tatt i 160 kilometer i timen, kjørt bil uten skilt, og kjørt med åtteåringen Amadeus på fanget i førersetet. I tillegg hadde hun pådratt seg til sammen 53 parkeringsbøter.

Året før ble hun stoppet på Lindex i Linköping, mistenkt for å ville naske to leppestifter. Også den gang skal hun ha snakket i mobiltelefonen.

- Alle skal følge reglene

Etter gårsdagens pumpestikk varslet Stefan Kempegård straks betjeningen på stasjonen om det han hadde sett.

- Jeg syns at alle skal følge reglene. Det spiller ingen rolle at man er kjempekjent, sier han.

Ved bensinstasjonen bekrefter de at det var Carola som kjørte fra regningen i går. Stasjonssjefen Peter Björling tok selv kontakt med sangerens pressekontakt, som sørget for å gjøre opp for bensinen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder