TV-VANT: Chris Holsten nådde i fjor opp til en femteplass i «Stjernekamp». I år er han aktuell som deltager i «Hver gang vi møtes». Foto: Frode Hansen/VG

Chris Holsten returnerer til VG-Lista: – Verdens beste følelse

26-åringen gjør som Morgan Sulele, og drar rett til Rådhusplassen fra «Hver gang vi møtes»-innspilling.

Med bare dager igjen til den store gratiskonserten på Rådhusplassen, er de siste artistene spikret. Chris Holsten (26) er ikke fremmed for VG-lista, og på fredag er han tilbake på scenen.

– Jeg gleder meg veldig til å spille på Rådhusplassen igjen! Nå er det noen år siden jeg var der sist, og det er jo alltid verdens beste følelse, skriver han i en tekstmelding til VG.

Holsten slapp nylig den sommerlige låten «I’ll Be Alright».

Se hele listen over artister nederst i saken.

les også

«Stjernekamp»-Chris om sin største fan: – Jeg ville aldri byttet Tessa mot en frisk søster

Han er nå utenfor Moss i forbindelse med innspillingen av «Hver gang vi møtes», noe han tidligere til VG har sagt at er ute av komfortsonen.

Tidligere denne uken ble det også kjent at Magnus Clausen, bedre kjent som Morgan Sulele, tar steget opp på VG-listascenen, også han rett fra innspilling av det populære TV 2-programmet.

Også Fredrik Auke (29), hele Norges joviale Freddy Kalas, kommer til Oslo for å spille fredag.

les også

VG-lista-aktuelle Ruben: Fant tilbake til faren da kreften rammet

– At jeg får muligheten til å enda en gang få spille på VG-lista gjør meg så evig takknemlig. For et kick det skal bli, skriver han til VG.

Han siste utgivelse er passe nok låten «Vacation»

– Lover jovial stemning!

Den siste artisten som er bekreftet til arrangementet er Marius «Madden» Njølstad (30), som turnerte med Chris Holsten under VG-lista i 2016.

Disse skal også opptre:

Mediehuset VG er arrangør av VG-lista. VGs redaksjonelle dekning av arrangementet er basert på redaksjonens egne vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder