I STUDIO: Lady Gaga la ut dette bildet på Twitter. Foto: Twitter/Privat

Lady Gaga i studio i Norge

OSLO SPEKTRUM (VG Nett) Foran elleville fans fortalte Lady Gaga at hun hadde spilt inn deler av sitt nye album i Oslo.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- Disse siste dagene har vært helt fantastiske. Dere har vært så snille mot meg. Jeg har vært i studio her i Oslo og gjort siste rest på mitt nye album. Det blir det aller beste jeg har laget, sa Lady Gaga fra scenen under sin konsert i Oslo Spektrum lørdag kveld.

Har du tips om Lady Gagas besøk i Norge?Tips VG Netts journalister her

Ifølge Gaga hadde hun brukt lørdagen til å arbeide i studio og forberedt seg til konserten ved å få spilt inn noen låter hos «noen flotte norske menn».

Les VGs anmeldelse av Lady Gagas konsert i Oslo her

Twitret om studio

Natt til lørdag twitret også Gaga et bilde der hun er i et studio. Lady Gaga sitter ved et piano og til bildet skrev hun følgende melding.

- Savner dere små monstre. Jeg jobber hardt for dere. Gleder meg til å spille den nye musikken for dere.

Hva synes du om Lady Gagas konsert?Si din mening i vår protokoll

Også natt til søndag hadde Lady Gaga oppdatert Twitter med en melding til fansen. Denne gangen viste bildet, som var lagt ved, Lady Gaga og produsenten Fernando Garibay sittende i et studio. På et bord ser man det står en flaske vin og en flaske med Olden-vann.

- Jeg spiller godt, men denne platen handler ikke om poker, skriver Gaga om bildet. Superstjernen er kledd i høye sko, tights og en svært utringet topp.

Lady Gagas plateselskap Universal ønsker ikke å kommentere Lady Gagas studiobesøk. Det er ventet at hennes nye album, som har fått tittelen «Born This way» kommer ut i første halvdel av 2011.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

MØTTE GAGA: Lady Gaga og «Momo» i Storgata i Oslo, rett utenfor der stylisten jobber til daglig. Foto: Privat:

To konserter

Lady Gaga hadde sin første av to konserter i Oslo Spektrum lørdag. Superstjernen ankom areanen litt over klokken seks, og kjørte i en bil med sotede vinduer. Fansen fikk dermed ikke møte henne før konserten, men etter konserten var det noen heldige som fikk møte Gaga da hun var på vei ut i bilen.

Stylisten «Momo» var også svært heldig og fikk tatt et bilde med Lady Gaga, da han oppdaget henne i Storgata før konserten.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDENOg følg journalist Ida Anna Haugen på Twitter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder