FUNNET: En hvit Porsche 911 som ble stjålet i helgen er kommet til rette. Funnet hensatt på Romerike etter tips.
FUNNET: En hvit Porsche 911 som ble stjålet i helgen er kommet til rette. Funnet hensatt på Romerike etter tips. Foto: Politiet

Broiler-Mikkels Porsche kom til rette

MUSIKK

Den stjålne Porschen til Mikkel Christiansen i Broiler kom mandag kveld til rette igjen.

Publisert: Oppdatert: 28.08.18 00:23

Politiet hadde kontroll på bilen kl. 21.06 mandag og den ble overlevert eier på stedet som selv sørget for videre transport, opplyser operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt til VG.

– Endelig tilbake i rette hender, ja, opplyser en fornøyd Mikkel Christiansen til Drammens Tidende mandag kveld.

Han opplyser til avisen at bilen sto godt gjemt i noe kratt utenfor Skarnes.

– Tydelig godt brukt, så den skal få seg en grundig runde med kjærlighet for å bli like fin som den var, sier Christiansen.

Det var lørdag morgen artisten oppdaget at hans Porsche verdt 700.000 kroner var stjålet fra parkeringsplassen på Gardermoen.

Broiler-artisten parkerte bilen på Gardermoen fredag, da han skulle fly til en spillejobb i Stavanger. Da han kom tilbake ved 08.30-tiden lørdag, var bilen borte.

Christiansen trodde først at han hadde glemt hvor han parkerte bilen, men skjønte fort hva som hadde skjedd da han så oljeflekker på bakken.

– Den er veldig sprek og ganske krevende å kjøre, så jeg er nesten litt imponert over at noen har klart å få den med seg, sa Christiansen til VG.

Politiet opplyste mandag kveld på Twitter at «hvit Porsche 911 som ble stjålet i helgen er kommet til rette. Funnet hensatt på Romerike etter tips».

Her kan du lese mer om