FUNNET: En hvit Porsche 911 som ble stjålet i helgen er kommet til rette. Funnet hensatt på Romerike etter tips. Foto: Politiet

Broiler-Mikkels Porsche kom til rette

Den stjålne Porschen til Mikkel Christiansen i Broiler kom mandag kveld til rette igjen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Politiet hadde kontroll på bilen kl. 21.06 mandag og den ble overlevert eier på stedet som selv sørget for videre transport, opplyser operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt til VG.

GLAD: Mikkel Christiansen er glad for at bilen hans er kommet til rette igjen. Foto: Hampus Lundgren / VG

– Endelig tilbake i rette hender, ja, opplyser en fornøyd Mikkel Christiansen til Drammens Tidende mandag kveld.

Han opplyser til avisen at bilen sto godt gjemt i noe kratt utenfor Skarnes.

les også

Artist frastjålet Porsche verdt 700.000 kroner

– Tydelig godt brukt, så den skal få seg en grundig runde med kjærlighet for å bli like fin som den var, sier Christiansen.

Det var lørdag morgen artisten oppdaget at hans Porsche verdt 700.000 kroner var stjålet fra parkeringsplassen på Gardermoen.

Broiler-artisten parkerte bilen på Gardermoen fredag, da han skulle fly til en spillejobb i Stavanger. Da han kom tilbake ved 08.30-tiden lørdag, var bilen borte.

Christiansen trodde først at han hadde glemt hvor han parkerte bilen, men skjønte fort hva som hadde skjedd da han så oljeflekker på bakken.

les også

Porsches nye superelbil har fått navn

– Den er veldig sprek og ganske krevende å kjøre, så jeg er nesten litt imponert over at noen har klart å få den med seg, sa Christiansen til VG.

Politiet opplyste mandag kveld på Twitter at «hvit Porsche 911 som ble stjålet i helgen er kommet til rette. Funnet hensatt på Romerike etter tips».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder