JACKSON-GAG: Iført pysjamas og tøfler kom Jay Leno «for seint» da komishowet hans skulle starte på NBC torsdag kveld. Foto: AP

Leno «tok en Jackson»

(VG Nett) TV-komikeren Jay Leno får likevel lov til å vitse om den barnesextiltalte superstjernen Michael Jackson.

  • Robin Stenersen

Artikkelen er over 15 år gammel

Det var det Leno trolig hadde forventet. Kvelden før dro den populære TV-komikeren nemlig en spøk ut av skandalen den barnesextiltalte suuperstjernen hadde laget samme dag i rettssaken mot ham.

Iført pysjamas og tøfler og støttet av livvakter kom Jay Leno tilsynelatende for seint da komishowet hans rullet over TV-skjermene til millioner av amerikanere torsdag kveld.

Ønsket forbud

Jacksons advokater ville at Leno skulle få forbud mot å uttale seg om saken offentlig slik en rekke andre vitner og involverte har fått.

Leno hadde derfor bedt dommeren i saken om å heve noen av restriksjonene slik at han kan fortsette å utøve sitt yrke som komiker.

Dommer Rodney Melville mente imidlertid at Leno kun må avstå fra å kommentere temaer som er knyttet til hans eget vitnemål.

Ble oppringt

Leno kan bli stevnet som vite i saken fordi han ble oppringt av den nå 15 år gamle gutten som hevder seg sexmisbrukt av i Michael Jackson. Telefonsamtalen fant sted i 2001.

Melville avviste også forsvarernes ønske om at juryen skulle tas med til Neverland slik at de kunne få rettet opp det «urettferdige» bildet av landstedet. Dommeren mente at videoopptak fra Neverland gir tilstrekkelig informasjon.

Mer om

  1. Michael Jackson

Flere artikler

  1. Vil fortsette å fleipe med Jackson

  2. Jackson for sen igjen

  3. - Jackson-sykdom ikke et komplott

  4. Michael Jackson-rettssaken: Larry King får ikke vitne

  5. Slik skal kjendisvitnene hjelpe Jackson

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder