GULLSTRUPE: Celine Dion (41). Foto: AP

Celine tar tre nye år i Vegas

- samtidig som hun prøver å bli gravid igjen

(VG Nett) To år etter den tårevåte Las Vegas-avskjeden har Celine sagt ja til tre nye år. Og kanskje blir det baby oppe i det hele.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL
In Concert

Celine Dions manager-ektemann Rene Angelil kunngjorde nyheten i dag. Popdivaen (41), som takket for seg med følelsesladet avskjedsshow desember 2007 etter fem suksessrike år på Las Vegas-scenen, er klar for en ny runde. Denne gangen er det snakk om en treårsavtale. Det var det også sist, men avtalen ble utvidet til fem år.

- Menneskelig tempo

Nyheten om de nye konsertene, som starter 15. mars 2011, har allerede spredt seg som ild i tørt gress på nettet.

- Vi er veldig glade for å returnere til Las Vegas-scenen. Skjemaet vil bli lagt opp i form av et menneskelig tempo og på en måte som passer Celine. Hun skal ikke slite seg ut, sier ektemannen til QMI Agency.

AVSKJEDEN: Celine på scenen i Las Vegas i 2007 - med ektemannen Rene Angelil og sønnen Charles. Foto: Reuters

Hvor mye Celine får for den nye kontrakten, er ikke kjent. Treårsavtalen som ble inngått i 2003, lød angivelig på 900 millioner kroner.

Se bilder fra avskjeden i 2007

Hjertesorg

Samtidig som Celine planlegger det store popcomebacket, røper 41-åringen i et intervju med bladet People at hun ikke har gitt om håpet om å få enda et barn. Fra før av har hun og Angelil (68) en sønn på ni år, som den gangen ble unnfanget ved hjelp av kunstig befruktning.

- Jeg skal fortsette å prøve til jeg lykkes, sier Celine i det åpenhjertige intervjuet.

Mistet ufødt barn

«Min personlige hjertesorg», står det på forsiden under bildet av popstjernen. Celine legger ikke skjul på at det har vært svært tungt med tre mislykkede prøverørsforsøk og et fjerde forsøk som endte i graviditet og deretter spontanabort i fjor sommer.

- Fem er lykketallet mitt, så denne gangen må det gå bra, sier Celine som får daglige hormoninnsprøytninger.

Snakker hos Oprah

Celine Dion, som kan skilte med et platesalg på over 200 millioner eksemplarer, skal angivelig snakke mer om Vegas-comebacket i TV-studio hos Oprah Winfrey i nærmeste fremtid. I neste uke har også konsertdokumentaren «Celine: Through The Eyes Of The World», premiere i USA.

Siden første Las Vegas-konsert 25. mars i 2003 har Celine opptrådt med sitt enorme ensemble for fullsatt sal 717 ganger. Over tre millioner mennesker opplevde den franskkanadiske sangveteranen live før hun rundet av.

Flere nyheter på Rampelys

Følg Rampelys på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder