TRYGG PÅ SEG SELV: Chris Martin på Q Awards i helgen. Foto: PA Photos.

Coldplay-Chris elsket Take That: - Måtte spørre: Er jeg homofil?

(VG Nett) Coldplay-vokalist Chris Martin (34) var så stor fan av boybandet Take That som ung at han ble usikker på sin egen legning.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Det avslørte albumaktuelle Martin under Q Awards i London tidligere denne uken, da han delte ut en pris til Take That-medlem Gary Barlow, for hans komponistbragder.

Martin trakk frem U2 og «fem kjekke og barske menn fra Stoke og Manchester» på scenen, og forklarte at de var hans favoritter da han vokste opp.

- Jeg er ikke redd for å innrømme det, de fikk meg til å måtte spørre: Er jeg homofil? sa Martin ifølge The Sun.

Blant stjernene på plass i salen var en begeistret U2-trommis Larry Mullen JR, som skrek ut et fleipende svar fra sin plass blant publikum:

- Chris Martin, jeg har svaret: du er homofil!

Anmeldelse av den siste platen: Coldplay: Mylo Xyloto

Martin har vært gift med Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow, som han møtte i 2002, i åtte år. De har to barn sammen.

Kommer til Norge

Coldplay slapp sitt siste album «Mylo Xyloto» mandag, og fredag i neste uke kommer de til Norge og gjester Senkveld med Thomas og Harald.

Bandet har solgt millioner av plater verden over, men tror ikke selv de kan gjenta det vanvittige platesalget.

På spørsmål fra nettstedet Digital Spy om hva som skal til for at bandet anser den nye platen som en suksess, svarer trommis Will Champion på denne måten:

Ingen målestokk

- Vår følelse av å ha oppnådd noe kommer ved at vi vet at vi har forsøkt å lage en best mulig plate. Jeg tror det er den eneste måten å måle det på nå. Dagene hvor man selger titalls millioner av plater er forbi, så det er ikke noen vits i å bruke det som målestokk lenger.

Coldplay føler heller ikke på noe press om å levere salg til plateselskapet.

- Presset legger vi på oss selv, for å holde oss i gang. Vi er fullt klar over at det er millioner som ville elsket å være i vårt sted, og derfor vil vi gjøre det beste ut av situasjonen, sier han.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder