MÅ OPERERES: På grunn av blødninger på stemmebåndene har Jess Glynne måtte avlyse flere konserter. Foto:,Pressebilde Warner Music

Jess Glynne avlyser VG-lista - må opereres

Morgan Sulele tar over plassen

På grunn av en operasjon på stemmebåndene neste uke kan ikke Jess Glynne lenger opptre på VG-lista. I stedet kommer Morgan Sulele.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Med kun noen dager igjen til VG-lista-showet på Rådhusplassen braker løs, må Jess Glynne avlyser Norges-turen. Hun har fått blødninger på stemmebåndet, og skal i neste uke opereres.

Instagram skriver 25-åringen at hun er veldig lei seg over at hun nå må avlyse flere konserter og festivaler.

«Jeg er så lei meg over at jeg nå må fortelle dere at jeg skal operere stemmebåndene neste uke. Jeg beklager virkelig, og det er tungt men jeg må avlyse noen kommende konserter og festivaler. Jeg er litt redd, men jeg kommer tilbake og synger bedre enn noensinne veldig snart. Kjærlighet, klemmer og susser. Jess»

😢

Britiske Glynne er mest kjent for sitt samarbeid med Clean Bandit, og låten «Rather Be» som hun laget sammen med dem - og som vant en Grammy for beste danselåt, og som i fjor lå på VG-lista i 14 uker, med en 21. plass som beste notering.

TAR OVER: Magnus Clausen, aka Morgan Sulele, er aktuell med sommersingelen «Bare min». På lørdag tar han med låten til Rådhusplassen. Foto:Privat,

– Guttedrøm

Men Glynne skal selvfølgelig erstattes, og personen som tar over plassen til briten er Morgan Sulele, eller Magnus Clausen (23) som han egentlig heter.

– Jeg tenker det blir helt sykt! Herregud. Det er en guttedrøm jeg har hatt hele livet. Så nå er jeg bare ekstremt gira, og gleder meg som en liten baby!

Clausen har de siste årene samarbeidet med blant annet Innertier og Staysman, og tidligere i vår slapp han singelen «Rist meg» med Katastrofe. Men det er hans siste singel, «Bare min», som nå trender i Norge. Allerede den første uken fant låten veien til VG-lista, da på en 28. plass, og etter to uker hadde låten én million avspillinger på Spotify.

– Ideen til «Bare min» kom for mange mange år siden, når jeg var student på Rena, og var egentlig en kjempeintern greie. Men jeg hadde alltid lyst til å lage en låt om akkurat det tema, så når ideen kom rundt juletider igjen, så var det ingen vei tilbake. Jeg vil vel beskrive låta som en jovial norsk poplåt, og en låt folk kan synge med på!

På lørdag venter VG-lista, og 23-åringens største show hittil. Det er litt nervepirrende, innrømmer han.

– Det er jo ekstremt mange mennesker som kommer, men jeg prøver egentlig å ikke tenke over hvor mange det er. Da kan man bli litt satt ut tror jeg.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder