STOLT JURY-KANDIDAT; Bryan Merville lot ikke muligheten gå fra seg til en selfie sammen med selveste Taylor Swift. Mandag ble de begge vurdert som mulige jurymedlemmer i en grov volds og kidnappingssak i Nashville i USA. Foto: Bryan Merville AP

Taylor Swift droppet MTV-fest, stilte til jurytjeneste neste dag

Hun stilte ikke opp på den kjendistunge MTV-festen søndag. Men mandag morgen sviktet ikke Taylor Swift sin borgerplikt og møtte til jury-tjeneste  i Nashville. Enkelt kledd og uten sminke.

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over tre år gammel

Hun blir regnet som verdens kanskje største popstjerne akkurat nå, men det hjelper lite dersom man er plukket ut som et mulig jurymedlem i det amerikanske rettssystemet.

Den lokale TV-stasjonen i Nashville WSM-TV skriver at 26 år gamle Taylor Swift var aktuell som jurymedlem i en sak som omhandler grov vold, voldtekt, kidnapping og familievold.

SWIFT-KONSERT: Mange ville også ha bilder av Taylor Swift da hun holdt konsert i Oslo Spektrum i 2011. Foto: Trond Solberg VG

Les også: Taylor Swift ikke til MTV-festen

Det gikk ikke helt upåaktet hen - og popstjernen stilte velvillig opp på selfies sammen med de andre jury-kandidatene. Swift var en i gruppe på fire kvinner som ble utspurt av statsadvokater og forsvarsadvokater - og de måtte svare på en rekke spørsmål om seg selv. Innledningsvis ble Taylor Swift i likhet med de andre spurt om yrke. I følge WSM-TV vakte det en smule munterhet i gruppen.

– Jeg er songwriter, svarte Taylor Swift.

Fikk du med deg? Slutt mellom Calvin Harris og Taylor Swift

På spørsmål fra rettens medlemmer, fortalte også Taylor Swift at hun var involvert i en seksuell overgrepssak som enda ikke hadde vært ført for retten.

– Men jeg kan likevel være upartisk, fortalte Swift.

Etter spørsmålsrunden ble imidlertid den populære popstjernen fritatt for jurytjeneste i denne omgang. Det er forøvrig ikke mer enn en uke siden Taylor Swift markerte seg ved å donere en million dollar til ofrene etter flommen i Louisiana hvor 13 mennesker mistet livet og 20.000 midlertidige hjemløse.

– Vi startet «The 1989 World Tour» i Louisiana, og den fantastiske fansen fikk oss til å føle oss som hjemme der, sier Swift til CNN.

Mer om

  1. Taylor Swift

Flere artikler

  1. Taylor Swift åpner seg om rettssaken - får støtte fra flere

  2. Swift vant fram i søksmål mot radio-DJ

  3. Moren til Taylor Swift i retten: – Hun ble ydmyket

  4. Taylor Swift i retten: – Tafsingen var skremmende og sjokkerende

  5. Ett bilde kan avgjøre Taylor Swift-rettssaken

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder