Adele dytter Swift av pop-tronen

Adele (27) siste singel tar verden med storm, og nå tar hun også over plassen som dronningen av pop.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fire år gammel

Siden fredag er musikkvideoen til «Hello» nemlig sett over 68 millioner ganger på YouTube, og 27-åringen knuser dermed Taylor Swift i kampen om å ha den mest sette videoen på 24 timer på VEVO, skriver Bustle.

Antall avspillinger øker også kraftig. På én time mandag morgen hadde 150.000 sett den hjerteskjærende videoen, og det er derfor ikke umulig at Adeles siste video vil skrive seg inn i historiebøkene med andre rekorder.

Taylor Swift må dermed ta til takke med en andreplass på listen over de mest sette musikkvideoene på et døgn, og vi håper at det ikke fører til «Bad Blood» mellom de to.. Bak Swift følger Nicki Minajs «Anaconda», Miley Cyrus' «Wrecking Ball» og One Directions «Best Song Ever».

Så du denne? Singelanmeldelse: Adele: - «Hello»

Musikkmagasinet Billboard skriver også at Adele ligger an til å knuse enda en rekord. «Hello» hadde ifølge nettstedet solgt 450,000 under sine to første dager, og den er dermed ikke langt bak Flo Ridas «Right Round» som for tiden er låten som i USA har solgt mest under sin første uke med sine 636,000.

Flere mener også det ligger humor i Adeles siste singel, og trekker likheter til Lionel Richies hit fra 1983, med samme navn, «Hello». Blant de som leker med tanken er Richie selv som på Instagram la ut et bilde og en video av en «mash-up» av de to sangene.

Selv om fansen tatt låten til seg og hyller den i skyene, er ikke alle anmeldere enige. Blant de som mente at Adele kan bedre var VGs anmelder som mente at hun ikke tok noen sjanser, og trillet en treer.

Er du enig med VGs anmelder? Si din mening i kommentarfeltet!

Så du denne? Molly har norske aner - blir omtalt som den nye Adele

«Hello» er den første singelen fra albumet «25» som slippes 20. november, og rett før helgen gikk hun ut og beklaget at det hadde tatt så lang tid. Albumet kommer nesten fem år etter hennes forrige album «21».

«Den forrige platen min handet om brudd, og hvis jeg må sette en merkelapp på denne nye, vil jeg kalle den en «reparasjonsplate». Jeg reparerer forholdet til meg selv og tar igjen for tapt tid. Gjør bot for alt jeg noensinne gjorde, og for det jeg aldri gjorde», skrev 27-åringen på sine hjemmesider.

Adele er også svært populær her til lands. Hennes forrige album «21» lå på VG-lista i 161 uker, altså i over tre år.

Husker du? Adele ble historisk

Les også

Mer om

  1. Taylor Swift
  2. Adele

Flere artikler

  1. Adeles nye album nærmer seg rekord

  2. Adele passerer en milliard visninger på YouTube

  3. Taylor Swift satte ny rekord

  4. Adele slår alle rekorder

  5. Boyband fra Sør-Korea slo Taylor Swift-rekord

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder