UTEN STEMME: Prepple er helt uten stemme og bandet har ikke noe annet valg enn å avlyse helgens tre konserter på Rockefeller i Oslo. Foto: Krister Sørbø , VG

Dumdum Boys må avlyse konserter

«Prepple ligger hjemme i sengen med alvorlig virus på stemmebåndet. Han kan ikke snakke, langt mindre synge. Det er derfor vi med svært tungt hjerte ser oss nødt til å avlyse helgens tre konserter på Rockefeller»

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det skriver Dumdum Boys på sin Facebook-side onsdag ettermiddag.

– Legen er veldig klar på at Prepple ikke kan synge – og da hadde vi ikke noe annet valg enn å avlyse, sier bandets manager, Steinar Vikan til VG.

Les også: Prepples kone ville avslutte livet

Han forteller at nå kommuniserer han bare med Prepple på tekstmelding og bat bandets vokalist ikke kan gjøre noe annet enn å si minst mulig og holde seg hjemme.

MED TUNGT HJERTE: Det er med tungt hjerte at Dumdum Boys med fra venstre Kjartan Kristiansen, Sola Jonsen, Prepple Houmb og Aslak Dørum må avlyse konsertene. Foto: ,

«Det er derfor vi med svært tungt hjerte ser oss nødt til å avlyse helgens tre konserter på Rockefeller. Det sitter uendelig langt inne, men vi har dessverre ikke noe valg», heter det videre på facebook-siden til Dumdum Boys hvor bandet lover at alle får tilbake pengene for billettene.

– Det sier seg selv at det er ikke noe hyggelig å måtte avlyse tre utsolgte konserter, sier Steinar Vikan.

Han regner imidlertid ikke med at dette påvirker andre planlagte arrangementer.

– Neste konsert er tross alt ikke før i juni, sier Vikan.

Gikk du glipp av denne? Så mye tjener Dumdum Boys

Tidligere i høst ble det kjent at de trønderske rockerne er tilbake med nytt materiale for første gang på tre år. Blant annet bekreftet P1s musikksjef Atle Bredal overfor VG at de har fått inn en dobbeltsingel fra Dumdum Boys. En av dem, med tittel «Tid og sted». Den andre låten heter «Har det på tungen».

Dumdum Boys er at av de mest suksessrike rockeband her til lands de siste 30 årene. Bandet er et av de såkalt «fire store» sammen med deLillos, Jokke og Valentinerne og Raga Rockers.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder