PLASTER PÅ SÅRET: De rundt tusen Bieber-fansene som opplevde at deres store idol forlot scenen i protest, får nå tilbud om gratisbilletter til konserten i september neste år. Foto: AP ,

Tilbyr skuffede Bieber-fans nye gratis-billetter

Alle de rundt 1000 Justin Bieber-tilhengerne som var i Chatau Neuf, da stjernen bare forlot konserten, får nå tilbud om gratisbilletter til neste konsert.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

- Alle som var blant publikum på Chateau Neuf 29. oktober tilbys nå ny mulighet til å se Justin Bieber live på Telenor Arena i september 2016, heter det i en pressemelding fra Universal Music Norge/TV 2/Def Jam Recordings/RBM.

Dermed kan norskefansen, som ble snytt for en gjennomført intimkonsert på Chateau Neuf 30. oktober, få en ny mulighet til å oppleve idolet på norsk jord – hvis de fortsatt er interessert.

Onsdag morgen brakte VG nyheten om at det nå er klart at Justin Bieber (21) legger ut på ny verdensturné til neste år - og legger turen tilbake til Norge etter skandalebesøket i høst.

- Alle deltakere vil bli kontaktet av den aktøren som utstedte billetten til arrangementet på Chateau Neuf, og blir tilbudt en konsertbillett til Purpose World Tours stopp i Norge. Den aktuelle billettypen som tilbys er ståplass, heter det videre i pressemeldingen.

Universial Music lover at de som er aktuelle for tilbud om gratisbilletter vil bli kontaktet i løpet av noen dager. Forøvrig legges billettene til konserten i Telenor Arena 23. september ut for salg 17. desember.

Skuffelsen var total da 21-åringen spaserte av scenen i sinne etter å ha fremført bare én låt. Da fansen ved et uhell sølte litt vann på scenen, gikk det nemlig i svart for Bieber, som var invitert i regi av «Senkveld» på TV 2. Pop prinsen forlot lokalet og satte kurs mot Gardermoen og privatflyet i rekordfart.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder