Her varmer Astrid S opp til VG-lista-showet

Anne Thi (19) vant intimkonsert med popstjernen

Mens tusenvis av fans stimler seg foran VG-lista Topp 20-showet i Oslo, sliter 150 cm høye Anne Thi Håndlykken med å få med seg det som skjer på scenen.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Eksterne lenker

Facebook - Log In or Sign Up

Nettopp derfor stakk 19-åringen av med seieren i konkurransen om å få en intimkonsert med Astrid S (18) hjemme på sin egen hybel – noen timer før selve VG-lista-showet starter i kveld kl. 19.

VGTV filmet møtet mellom popstjernen og studenten og øverst i artikkelen kan du se opptaket i sin helhet.

– Jeg måtte le litt selv da jeg leste over min egen begrunnelse for hvorfor jeg mente jeg fortjente en privatkonsert med Astrid S. Men det er faktisk sant. Jeg sliter med å se over alle andre og ender alltid med å stirre rett inn i mange rygger. Det å stå og hoppe opp og ned i fem timer, er ikke så morsomt, betrodde Håndlykken til VG fredag.

Juryen var enig.

Håndlykken storkoste seg under minikonserten.

– Det var først og fremst veldig behagelig! Astrid var jordnær og morsom – og like søt som på bilder. Hun sang «Undressed», «2AM» og «Four Five Seconds», som alle er favorittene mine. Sistnevnte ble nesten en duett, sier en leende 19-åring til VG etter minikonserten.

– Rett og slett utrolig gøy. Jeg smilte hele konserten, så jeg tror VGTV har på film at jeg måtte massere smilemusklene etterpå!

Ungjenta har fulgt Astrid Smeplass siden hun var med i «Idol» i 2013 og er stor beundrer.

LYKKETREFF: Anne Thi Håndlykken vant sin egen konsert. Foto:MARTIN HÅNDLYKKEN,

– Astrid er veldig flink, så dette blir så bra! sprudlet Håndlykken dagen før konserten hun fikk se hjemme hos seg selv uten å måtte slåss med andre om utsikten. Riktignok hadde konsertvinneren invitert et knippe venner til den lille studenthybelen hjemme på Sognsvann i Oslo, men det gikk helt fint.

Gladnyhet: I år er det meldt sol over VG-lista-showet

Popstjernen spent før stuntet

Astrid S var også spent før stuntet.

– Herlighet, jeg har ikke peiling på hvordan det blir, sa hun til VG dagen før dagen.

– Jeg har bare gjort et par slike konserter før, men det blir kjempeartig! Jeg tenker at vi tar det hele på sparket, så får vi se hvilke låter hun ønsker seg. Det er det som er gøy med slike ting - at man får teste litt nye ting, sier sangeren til VG.

Tårer og gledeshyl

Håndlykken visste ikke om hun skulle le eller gråte da hun fikk beskjed om at hun hadde vunnet, så det ble litt av begge deler. 19-åringen, som opprinnelig kommer fra Sunnmøre, hadde nettopp rundet av tre år med videregående skole i hovedstaden da hun fikk gladmeldingen på telefon fra juryen.

– Jeg hadde akkurat vært på vitnemålsutdeling og var allerede helt på gråten. Så ringte de om konserten, og da ble jeg kjemperørt. Det var tårer og gledeshyl om hverandre.

FØRSTE GANG: Astrid Smeplass på Rådhusplassen i striregn i 2013. Nå er hun aktuell igjen. Foto:Trond Solberg,VG

Astrid S skal i tillegg opptre på Rådhusplassen senere i kveld.

Les også: Derfor vil ikke poprinsessen vil ikke spille på sex

Her har du sjanse til å vinne flere sjanser til intimkonserter (hvis du bor i eller nær en av disse byene:

Stavanger 1. juli: Staysman & Lazz
Bergen 8. juli: Astrid S
Trondheim 15. juli: Sondre Justad

Skal du til Rådhusplassen i kveld? Blant de største utenlandske trekkplastrene er Måns Zelmerlöw, KWABS,Guy Sebastian og John Newman. Den svenske Eurovision-vinneren gleder seg enormt til å opptre. Det gjør også britiske Newman.

Blant de norske storhetene, er Nico & Vinz og Jaa9 & OnklP.

Se hvilke andre artister som skal opptre her.

Se hele Rådhusplassen-konserten direkte på VGTV – vi starter med vorspiel-sending fra kl. 17.45.

Rådhusplassen er tradisjonen tro startskuddet på den store VG-lista-turneen. I år er det Stavanger (1. juli), Bergen (8. juli) og Trondheim (15. juli) som også får besøk.

Astrid S blir med på hele VG-lista-turneen. Se hvem andre som slår følge her.

Vil du vite hvordan sommerturneen til VG-lista blir? Da bør du følge med på Instagram, Facebook og Snapchat (vglistatopp20) i dagene som kommer.

VG-lista-showet er hvert år en stor suksess, og stjerner som Rita Ora, Austin Mahone, Cody Simpson, Jason Mraz og Kiesza har stått på scenen på Rådhusplassen i Oslo. I tillegg har kjente nordmenn som Sivert Høyem, Gabrielle, Turboneger, Kurt Nilsen, Admiral P, Adelén og Donkeyboy sørget for topp stemning for de opp mot 100.000 tilskuerne.

I fjor fulgte hele 75.000 konserten fra Rådhusplassen, mens hundretusener satt hjemme i sofaen og fulgte med via NRK og VGTV.

VG-lista Topp 20-konsertene er et gratis heldagsarrangement i de nevnte byene, og allerede klokken 12.00 (OBS: 10.00 i Oslo) åpner aktivitetsområdet. Der kan publikum kan delta i ulike aktiviteter og konkurranser.

VGTV: Her rigges det til VG-lista – se direkte minutt for minutt

VGTV: Se HELE konserten direkte – vi starter med vorspiel sending fra kl. 17.45

VG-lista er et samarbeid mellom VG og P3.

Alt du trenger å vite: Slik blir sommerturneen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder