MISLIKT: Etter å ha gått på scenen en og halv time senere enn planlagt, og sunget noen ugjenkjennlige versjoner av låtene sine fikk fansen nok. Her under en konsert i 2011. Foto:Spencer Weiner,Ap

Lauryn Hills London-comeback får Twitter-slakt

Den tidligere Fugees-vokalisten hadde lørdagskonsert i London, og misfornøyde fans tok til til ordet på Twitter.

  • Felicia Alvsing

Artikkelen er over fem år gammel

Lauryn Hill og comeback-konsertene i Storbritannia ble fort en trend på sosiale medier etter at publikummere ikke bare klaget over at hun gikk på scenen en og en halv time for sent, men at hun også ødela sitt eget materiale, ved å gjøre om klassiske sanger til ugjenkjennelige versjoner, skriver NME.

«Ventet i flere år for å se Miss Hill, kun for å se henne ødelegge hver sang til det ugjenkjennelige! Bare dritt! Miss Hill har forsvunnet opp sitt eget anus. Ventet i to timer! For å høre selvopptatt dritt. Totalt bortkastede penger», skriver en bruker.

Tweets with replies by sally (@sallyduhig) | Twitter

«Det var en frustrerende opplevelse. Stemmen hennes er fortsatt vakker men hun ødela hver sang igjen og igjen. Unngå. Jeg har ikke problemer med artister som nytolker gammelt materiale men dette var bare fælt. Forvirrende speed-rapping», skriver en annen.

#laurynhill at #brixton was such a frustrating experience. Her voice is still beautiful but she killed any momentum again and again. Avoid.

«Jeg tror jeg nettopp ble vitne til den verste versjonen av «Everything is everything» av Lauryn Hill. Hun har sunget tre låter og folk har allerede begynt å dra. Showet hennes i kveld var en av de mest forvirrende opplevelsene i livet mitt», skriver en tredje.

Hill har nylig sluppet to singler og fikk god mottakelse på USA-turneen fra blant annet The New York Times i vinter, og fra The Guardian da hun spilte i Sydney i mai.

Denne helgens konserter fra singer-songwriteren og tidligere Fugees-medlem er hennes første i Storbritannia siden hun hadde en konsert i 2012. Sist Hill spilte i Norge var i Oslo Spektrum i 2012. Da raste kritikken på Twitter, ifølge nettstedet 730.no. Artisten skal ha dukket opp nær to timer forsinket, og flere spekulerte i om hun var ruspåvirket.

Opptredene kommer etter en tøff tid for artisten, som i mai i fjor ble dømt til fengsel for skatteunndragelse. Hun ble løslatt i oktober.

Tidligere i september holdt hun konsert i Oslo.

Var du på konserten? Hva synes du om opptredenen?Diskuter i kommentarfeltet!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder