Bård og Vegard Ylvisåker under innspillingen av sitt talkshow "I kveld med Ylvis" på TVNorge tirsdag kveld. Foto: Scanpix

Ylvis: Flere invitasjoner fra USA

Ylvis-brødrene innrømmer at de har fått flere tilbud om amerikanske talkshows, men at de ennå ikke har fått tid til å vurdere dem.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

- Vi har fått invitasjoner, men det er for tidlig å gå ut med dette, for de er så vage. Det har jo skjedd ting med «The Fox» som man på en måte er tvunget til å ta tak i, fortalte Vegard Ylvisåker til VG tirsdag kveld etter at opptaket til morgendagens show på TVNorge var ferdig innspilt.

De synes det var «utrolig kjekt» å ta «The Fox» til scenen foran 20.000 tilskuere under iHeart Radio-festivalen i Las Vegas sist helg.

I små pauser under innspillingen av torsdagens program viste de selv frem scener fra Las Vegas hvor de fryder seg over å ha fått en egen trailer backstage - faktisk ved siden av Diddy - og selvironiserer over sin egen playback-fremføring av sin store hit.

- Det var jo aldri tid til noe annet, sier Bård Ylvisåker om det plutselig tilbudet om å bidra under den mektige festivalen.

Ylvisåker-brødrene utenfor Warners hovedkvarter i Los Angeles forrige uke. Foto: Thomas Nilsson

Selv om Ylvis-brødrene ikke vil gå konkret inn på hva som skjer i ukene fremover, er de fast bestemt på både å holde beina på jorda og konsentrere seg rundt sitt norske show.

- Ikke at det er kjipt eller noe sånt, men det er jo faktisk dette vi må lande nå. Det er faktisk ikke noen hemsko at vi må reise hjem fra Los Angeles for å gjøre dette, men jeg forstår at folk vil at vi skal tenke langt utover, men vi har faktisk hverken mulighet eller lyst til det akkurat nå.

Og den videoen har jo tatt en helt annen vending enn vi hadde tenkt - den får på en måte bare gå så lenge den går og så er det slutt, sier Ylvisåker.

Videoen "What does the fox say" er nå sett nærmere 53 millioner ganger på Youtube. Foto: TVNorge

Ved 23-tiden tirsdag kveld nærmet «The Fox» seg 53 millioner visninger på YouTube, og det er ventet at den vil gjøre et nytt hopp oppover den prestisjetunge Billboardlista senere i uken.

I torsdagens show er Harald Eia gjest. Han berømmer Ylvis-brødrene for ikke å ta fullstendig av etter den overraskende suksessen i USA.

- Vi blir av natur sjelden euforiske, er nok litt redd for at det skal virke arrogant. Men vi blir jo veldig glad selv om vi ikke går rundt og jubler og klemmer hverandre hele tiden.

Og så er det jo litt sant at vi kan bli litt flau over all oppmerksomheten. Vår jobb er å lage humor gjennom denne talkshow-plattformen, sier brødrene som mener at alt annet som skjer er en bonus.

Derfor nekter Bård og Vegard Ylvisåker å glemme sitt eget show som startet hele moroa for bare noen uker tilbake.

- Vi har jo på en måte bare slumpet ut med dette og egentlig er det litt deilig å få tilbake fokus på det vi faktisk holder på med, sier de.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder