FAR OG DATTER: - Vi kommer til å klare oss, sier Bon Jovi om sin eldste datter Stephanies overdose. Foto: Pa Photos

FAR OG DATTER: - Vi kommer til å klare oss, sier Bon Jovi om sin eldste datter Stephanies overdose. Foto: Pa Photos

Bon Jovi om datterens overdose: - En tragedie

En åpenhjertig Jon Bon Jovi snakker for første gang om datteren Stephanie Rose Bongiovis (19) overdose.

Guro Havro Bjørnstad
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
BonJovi.com – The official site of Bon JoviJon Bon Jovi

14. november ble verdensstjernen Jon Bon Jovis eldste datter sendt til sykehus. Stephanie Rose Bongiovi (19), skal ha ligget livløs i sitt rom på Hamilton College i New York, etter å ha tatt en overdose.

Medisinsk hjelp skal ha kommet til raskt, før datteren skal ha blitt sendt til sykehuset og blitt der i over et døgn.

Nå kommenterer for første gang den berømte musikeren hendelsen til Fox 11 i Los Angeles.

- Denne tragedien er noe jeg må komme meg gjennom, men vi kommer til å klare oss gjennom det. De varme ønskene min familie har fått fra folk har vært veldig betryggende. Vi klarer oss, forteller Jovi til Fox 11s reporter.

FAMILIE: Her er Bon Jovi sammen med sin datter Stephanie og sin kone Dorothea Hurley. Foto: Larry Busacca/Getty Images

Slipper narkotiltale

I følge Fox News ble Bongiovi arrestert av politiet sammen med en annen collegestudent, etter at en mindre dose marihuana og heroin ble funnet på rommet hennes.

Sent i forrige uke ble det likevel kjent at Bongiovi slipper narkotiltale, på grunn av en ny lov som ble gjeldende i 2011 for å redusere antall overdosedødsfall.

- Livet fortsetter

Stephanie er Bon Jovis eldste barn, som han har sammen med kona Dorothea Hurley. Paret har også tre sønner sammen, og har vært gift siden 1989.

- Det jeg gjør for å forsørge meg kan virke glamorøst, men hvis du ikke tar det for seriøst så er det en fantastisk måte å tjene til sitt levebrød på. Men livet fortsetter. Ting skjer, sier også musikeren i intervjuet.

STJERNELAG: Fredrik Skavlan hadde både Bon Jovi og Robbie Williams på besøk i sitt studio på BBC. Foto: Daniel Deme/WENN.com

Kommer til Norge

Bon Jovi var gjest hos Fredrik Skavlan i BBCs lokaler i London for noen uker siden, og rockeren har også gjestet Norge en rekke ganger.

Jovi og bandet hans spiller på Valle Hovin i Oslo 21. mai og på Koengen i Bergen 22. mai.

- Operahuset er skikkelig vakkert. Vi bodde på hotellet rett ved da vi var her forrige gang, og jeg tok mange bilder med telefonen min, sa Norgesaktuelle Bon Jovi til VG på telefon fra London da det ble klart at han kommer til Norge igjen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder