BLIR PAPPA: Her er den vordende faren på premiere av filmen om bandet, i januar i år.

BLIR PAPPA: Her er den vordende faren på premiere av filmen om bandet, i januar i år. Foto: Rob Latour , Ap

Backstreet Boys-sanger blir pappa

– Det er offisielt!! Vi venter en #BabyBackstreetBoy

Cathrine Ekehaug
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Boyband-stjernen Nick Carter avslørte nyheten under mandagens sending av den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», hvor han er deltager.

Etter å ha danset kveldens dans, holdt han og kona Lauren Kitt Carter sammen et følelsesladet intervju. Der fortalte paret at de har vært gjennom en spontanabort.

– Vi har prøvd å bli gravide i ett år. Det har vært trøblete, for å være ærlig. Noen ganger har vi ikke trodd at det ville skje, sa Carter under intervjuet, ifølge People Magazine.

Andre kjendisfedre: One Direction-medlem bekrefter babynyhet

Ifølge Kitt Carter var spontanaborten veldig vanskelig for ektemannen. I en pressemelding etter sendingen skriver paret at de har drømt om å starte familie sammen, og at de gleder seg til å møte sitt første barn.

Paret giftet seg i april i fjor.

Etter sendingen la stjernen ut et bilde på sin egen Instagram-konto, av seg selv og kona. «Det er offisielt!! Vi venter en #BabyBackstreetBoy», skriver han under bildet.

Backstreet Boys hadde sin storhetstid på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet, men de har holdt det gående stort sett hele veien. Tidligere i år kom filmen om bandet, kalt «Backstreet Boys - show'em what you're made of».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder