TILBAKE: Her er Prince i aksjon under konserten i Vestlandshallen i oktober i fjor. Foto: Tor Martin Bøe/VG

TILBAKE: Her er Prince i aksjon under konserten i Vestlandshallen i oktober i fjor. Foto: Tor Martin Bøe/VG

Prince tilbake til Norge

(VG Nett) Drøyt ni måneder etter at poplegenden tok Bergen med storm, opptrer Prince i Oslo.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL
Prince (musician)

Lørdag 23. juli går Prince på scenen i Oslo Spektrum.

- Dette har vi jobbet sinnssykt hardt for. Det så mørkt ut en stund, men plutselig fikk vi den gledelige beskjeden. Dette er noe av det største man kan oppleve som konsertarrangør, å kunne få Prince til Oslo, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul i en pressemelding.

- Helt fantastisk

I oktober i fjor opptrådte den lille artisten med den store stemmen foran et utsolgt publikum i Vestlandshallen i Bergen, og 52-åringen fikk både publikum og anmeldere til å gå av hengslene.

«Det var, i mangel av et bedre ord, helt fantastisk», skrev VGs anmelder Tor Martin Bøe om Prince-konserten, og trillet sekser på terningen.

Les hele anmeldelsen her!

Prince har i løpet av sin karriere solgt millioner av album, vunnet sju Grammy-priser og én Oscar-statuett. I 2004 ble han innlemmet i Rock And Roll Hall of Fame. Artisten er blant annet kjent for sine enorme hits, «Purple Rain» og «Kiss».

- Unik opplevelse

I 2007 spilte han 21 konserter på rad i London.

- Enhver Prince-konsert er en unik opplevelse, og man vet aldri helt hva man får servert før man faktisk er der. I løpet av de 21 konsertene i London var aldri noen kvelder helt like, selv om mange av de største låtene gikk igjen hver kveld, sier Osmundsvaag i pressemeldingen.

Billettsalget starter onsdag 1. juni.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder