«JEG MÅ EVAKUERES»: Mads Hansen har gjort stor suksess med låten «Sommerkroppen». Her fra VG-lista på Rådhusplassen tidligere i sommer.
«JEG MÅ EVAKUERES»: Mads Hansen har gjort stor suksess med låten «Sommerkroppen». Her fra VG-lista på Rådhusplassen tidligere i sommer. Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix

Mads Hansen måtte avbryte konsert og evakuere

MUSIKK

TREUNGEN (VG) Sterk vind gjorde at mannen bak hiten «Sommerkroppen» måtte avbryte konserten på Treungenfestivalen.

Publisert: Oppdatert: 05.08.18 09:21

Det hadde blåst kraftig hele kvelden ved Treungenfestivalen i Telemark, men toppet seg midtveis i fremføringen av Mads Hansens låt.

– Midt i sangen fikk jeg beskjed av Staysman at vi måtte evakuere. Vi måtte storme av scenen, og vaktene var tydelig stresset, sier Hansen til VG.

34-åringen la ut et bilde av et nedblåst partytelt på Instastoryen sin. Selv mener han det var synd å måtte avslutte konserten tidlig.

– Det var veldig synd. Det var mye folk tilstede og jeg hadde gledet meg masse til dette. Men det er bra at sikkerheten prioriteres, sier han.

Blir kalt «Norges største mobber»: Mads Hansen om bloggerkrigen og hetsen

«Sommerkroppen»-artist Mads Hansen sto for aller første gang stå på en scene under VG-Lista-showet på Rådhusplassen i juni.

Hansen føk rett til topps på VG-lista og strømmetjenestene med hitlåten «Sommerkroppen», der han harselerer med folk som legger seg under kniven for å se bedre ut.

Låten hadde på under to uker bikket fem millioner avspillinger på Spotify.

Her kan du lese mer om