RYGGSMERTER: Michael Jackson måtte til sykehus nok en gang onsdag kveld. Dette bildet ble tatt forrige gang popstjernen besøkte sykehuset. Foto: AP

Jackson til sykehus igjen

(VG Nett) Michael Jackson ble i går kveld kjørt til sykehus med ryggproblemer nok en gang.

 • Ola Stenberg

Artikkelen er over 14 år gammel

- Han har hatt store smerter, men han er bedre fysisk og han er også ved godt mot. Han ser fem til juryens avgjørelse. Han sier han føler seg bedre og han tenker faktisk mer positivt nå, sa Jesse Jackson til AP etter å ha besøkt popstjernen på sykehuset.

Michael Jackson har besøkt sykehuset en rekke ganger i løpet av rettssaken som startet i slutten av januar. Den første gangen var det influensa som plaget ham, mens de øvrige besøkene har vært på grunn av ryggproblemene.

Jackson ankom Santa Ynez Valley Cottage Hospital sammen med en av sine livvakter. Talskvinnen Raymone Bain var også med.

Det er usikkert når Jackson forlot sykehuset, men ifølge AP er det trolig at han reiste tilbake til Neverland noen timer etter at han ankom. Olivia Kennedy, talskvinne for sykehuset, fortalte at Jackson hadde bedt om at det ikke ble sendt ut noen pressemelding om besøket.

- Nervøs

Ifølge Bain er det stress som er årsaken til ryggproblemene som har forfulgt Jackson gjennom rettssaken. Juryen gikk sammen fredag i forrige uke, og avsluttet onsdag sin fjerde dag sammen uten at det er kommet en avgjørelse.

Da Jackson måtte til sykehus med influensaproblemer i februar ble rettssaken utsatt i en uke. Han måtte til sykehus igjen i starten av mars - den samme dagen som det påståtte offeret inntok vitneboksen.

Det sykehusbesøket skapte store overskrifter da Jackson kom til rettslokalet en time for sent - bare iført pysjamasbukse, t-skjorte og en dressjakke. Dommeren var ikke orientert om hva som foregikk og beordret derfor 46-åringen til å møte opp.

Både Raymone Bain og Jesse Jackson har gjentatte ganger fortalt pressen at ventetiden er tung for Jackson og at popstjernen er svært nervøs for utfallet. Han oppholder seg på Neverland sammen med familien mens juryen diskuterer. I det øyeblikket juryen har bestemt seg, vil dommer Rodney Melville orientere Jackson, og han har da om lag en time på å komme seg til rettslokalet.

Der venter journalister og fans fra en hel verden på en avslutning på tidenes kjendisrettssak.

Les også

 1. Lover kaos hvis Jackson dømmes

  SANTA MARIA (VG) - Vi vil ikke tillate at Michael Jackson blir dømt skyldig, sier Tina Vik Sørensen (18).
 2. Jackson kjørt til sykehus

  (VG Nett) Michael Jackson ble etter torsdagens sluttprosedyre kjørt til sykehus på grunn av dehydrering.
 3. - Ingen får prate for Jackson

  SANTA MARIA/OSLO (VG Nett) Etter voldsomt oppstyr i kveld, norsk tid befalte Thomas Mesereau at ingen andre enn han får…
 4. Norske Tina Vik Sørensen: - Vil flytte til California for å være nær Jackson

  SANTA MARIA (VG Nett) Hun har betalt 25 000 kroner av egen lomme for å støtte Michael Jackson.
 5. Settes i håndjern hvis han blir funnet skyldig

  (VG Nett) Santa Barbara-politiet er ikke nådig dersom juryen ikke tror på Michael Jackson (46).
 6. Juryen møtes igjen mandag: Jackson-dommen sendes direkte

  (VG Nett) Det ble i helgen bestemt at dommen Michael Jackson (46) får en av de nærmeste dagene, vil bli overført direkte.

Mer om

 1. Michael Jackson

Flere artikler

 1. Jackson kjørt til sykehus

 2. Jacko til sykehus i natt med smerter i ryggen

 3. Hele Jackson-klanen kommer

 4. Jacksons nervøse ansikt

 5. Hollywood-vitne Michael Jackson-rettssaken: - Macaulay Culkin vitner i dag

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder