Sandra Lyng: - Jeg er gravid!

Den 30 år gamle artisten blir mor for første gang i midten av november.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Akkurat nå er livet veldig fint, sier Sandra Lyng til VG.

Hun har valgt å dele gladnyheten ettersom det begynner å bli vanskelig å skjule at magen vokser.

– Jeg valgte å dele det nå fordi det er vanskelig å finne unnskyldninger for hvorfor jeg har blitt større, det vises veldig godt, og jeg har begynt å få en del rare blikk, forteller hun.

BLIR FORELDRE: Sandra Lyng og Lasse Joachim Langerud blir foreldre i november. Her er de på Se og Hørs kjendisgalla i 2016. Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Sandra Lyng: Kjæresten er fornøyd om nettene

Sandra Lyng og hennes partner Lasse Joachim Langerud hadde kjent hverandre i flere år før de flyttet sammen i 2016. Hun forteller at det gode og stabile forholdet til kjæresten betyr mye for at hun nå blir mor.

– Jeg har alltid hatt lyst til å ha barn, men ville vente til det føltes riktig, til vi hadde et hjem til barnet og alt var på stell. Det føler jeg det er nå. Jeg har ikke vært klar for barn før nå, sier hun.

Lyng vil være åpen om problemene

– Vet dere kjønnet på barnet?

– Nei, men vi skal til ultralyd neste uke, og jeg har litt lyst til å vite det. Da halverer vi iallfall antall mulige navn på barnet. Jeg gleder meg uansett veldig til å møte det, sier Sandra Lyng.

Hun forteller at hun kommer til å oppdatere sin egen YouTube-kanal hver søndag i tiden frem mot fødselen. Det er også her hun publiserer en rørende video med nyheten om at hun er gravid. Denne kan du se et klipp av øverst i saken.

Der kan du også se hvordan hennes mor, stefar og lillesøster reagerer på nyheten.

– Egentlig tror jeg de har venta på det en stund, men de ble sjokka og helt satt ut likevel. Jeg synes det er bare koselig å vise reaksjonene deres videre, sier hun.

JOBBET SAMMEN: I november i fjor kom Sandra Lyngs foreløpig siste singel, «Fall», et samarbeid med OnklP som for øvrig da akkurat hadde blitt pappa. Foto: Helge Mikalsen

Sandra Lyng presenterte seg første gang for norsk offentlighet gjennom fjerdeplassen i «Idol» i 2004. Siden har hun gitt ut en rekke låter med solid publikumstekke, senest i november i fjor, OnklP-samarbeidet «Fall».

Hun forteller at hun kommer til å bruke mye tid i studio resten av året før barnet kommer og det naturlig nok blir en liten pause fra musikk-karrieren.

– Det er for tidlig å si noe om hva det er - akkurat nå er alt bare så stort og nytt og overveldende, sier den vordende mor.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder