MOR OG DATTER: Tina og Jessica Simpson på torsdagens New York-galla. Jessica bærer også en liten jente i magen. Foto: Evan Agostini / AP

Høygravide Jessica Simpson: – Skjønner ikke hvordan det skjedde

Jessica Simpson (38), som slett ikke hadde regnet med å bli gravid igjen, slår tilbake mot fersk kroppskritikk.

Popstjernen møtte opp på torsdagens «FFANY Shoes on Sale»-galla i regi av QVF med trang, utringet gallakjole og struttende babymage. Følge for kvelden var moren Tina Simpson (58).

Ektemannen Eric Johnson (39) var hjemme og tok seg av parets sønn og datter på henholdsvis fem og seks år.

Simpson røpet ikke hvor langt på vei hun er, men det er liten tvil om at hun er høygravid. At det er en liten jente hun bærer på, har hun allerede innviet fansen i på Instagram.

les også

Jessica Simpson har giftet seg

TV-showet «Entertainment Tonight» fikk en lang prat med 38-åringen, og da forklarte hun at svangerskapet er litt tøffere denne gangen enn det hun har opplevd tidligere.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

NÆRMER SEG: Jessica Simpson er fødeklar. Foto: Evan Agostini /AP

les også

Gravid med sitt tredje barn

– Tredje gang er definitivt vanskeligere, sier hun.

Simpson forteller at selv om hun og Johnson hadde snakket om familieforøkelse, så var det ingen konkret plan. Tvert imot brukte hun et termometer som prevensjon.

– Så jeg regnet ikke med at det faktisk kunne skje, smiler hun og legger til at «de riktignok elsker å ligge i hardtrening».

– Men vi hadde faktisk ikke øvd så mye akkurat den måneden, så jeg skjønner det egentlig ikke. Vi prøver å finne ut av det. Dette kan være en mirakelbaby, fleiper sangeren.

Kroppskritikk

På torsdagens galla minglet hun med popkollega Katy Perry (33), som hun etterpå poserte med på Instagram med beskrivelsen «En av mine favoritter». Under bildet har det strømmet på med mange kommentarer – både rosende og mindre trivelige. Mange har synspunkter på Simpsons kroppsfasong.

Simpson har senere postet enda et bilde av seg selv sammen med dette tydelige budskapet:

«For meg kommer skjønnhet i sannhet innenfra. Når jeg føler meg vel i min egen kropp, og i klærne som pryder den kroppen, kan jeg være den beste versjonen av meg selv»:

Datteren Maxwell og sønnen Ace gleder seg til å få en lillesøster.

– De stiller de villeste spørsmålene som jeg ikke kan gjengi på TV. Jeg er litt for ærlig når jeg svarer, så Eric korrigerer meg og sier at vi nok ikke trenger å servere alle detaljer, sier en leende Simpson i TV-intervjuet og legger til:

– Jeg skremmer sikkert vettet av dem.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder