KLAR FOR SEMIFINALEN: Agnete Johnsen på Eurovision i Stockholm.

KLAR FOR SEMIFINALEN: Agnete Johnsen på Eurovision i Stockholm. Foto: Foto: Maja Suslin TT

Lene Marlin om Agnete Johnsen: Du er jævlig god!!!

Hyller Eurovision-deltakeren

Agnete: Det varmer

«Om Agnete vinner eller ikke, spiller ingen rolle i mine øyne. Allerede er hun en nydelig representant for Norge og den tiden vi lever i», skriver artisten.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Lene Marlin benytter et sjeldent innlegg på sin Facebook-side til å hylle Norges Eurovision-deltaker Agnete Johnsen.

«Lykke til, Agnete! På alle måter! Vinner du, skal du vite at du gjorde alt riktig. Vinner du ikke, skal du vite at du gjorde alt riktig. Så lenge du gjør det som er riktig for deg, og lytter til din egen stemme. Det er din stemme som skal trenge gjennom, i dobbel betydning. Jeg har troen på deg! Som artist og menneske! Du er den du er! Og du er jævlig god!!!» skriver artisten.

Hele innlegget til Lene Marlin kan leses her. Torsdag ettermiddag sier Agnete følgende om de rosende ordene via presseansvarlig i NRK:

– Lene Marlin er en dyktig artist som jeg har stor respekt for. Hun har vært, og er et forbilde for veldig mange, både musikalsk og det at hun har stått frem slik hun har gjort. Det varmer å lese hennes ord, og det føles godt å få en slik positiv beskjed fra noen som har en karriere i samme bransje. Håper jeg en gang kan gi henne en god klem!

Lene Marlin har tidligere gitt sin støtte til Agnete da sistnevnte var åpen om sine psykiske problemer etter deltakelsen i «Skal vi danse».

TAR BLADET FRA MUNNEN: Lene Marlin. Foto: Helge Mikalsen VG

I innlegget ber Lene Marlin Agnete om å gå på og vise tvilerne. Hun roser også valget artisten har tatt i samråd med sitt management, og mener det er viktig å sette sine egne grenser.

Les også: Ekspertenes vurdering: Agnetes fravær kan slå positivt ut

«Om Agnete vinner eller ikke; spiller ingen rolle i mine øyne. Allerede er hun en nydelig representant for Norge, og den tiden vi lever i. Vi kan faktisk ikke alltid styre det som skjer med oss og livene våre. Vi kan ikke ”time” de kjipe øyeblikkene sånn at de kommer når det passer oss. Og andre. De følger ikke sendeskjemaet til TV-kanalene eller en deadline til en avis. De kommer litt fra siden. Av og til snikende, av og til som et hardt slag i ansiktet.»

I det lange innlegget skriver Lene Marlin at hun ville skrive noen ord fordi hun føler med Agnete i hennes situasjon. Hun kaller den norske Grand Prix-vinneren både flink og modig.

«Det hun gjør er så bra, og så riktig. Hun stenger all støyen ute, som best hun kan. Hun tar hensyn til seg selv, og sparer på kreftene sine», skriver hun.

Hun understreker at det er viktig at man ikke trenger å stoppe å følge drømmene sine på grunn av at hodet ikke alltid henger med.

«Det vil alltid være folk som ikke forstår. Folk som kritiserer og kommer med sine ”velmente” råd om å holde seg unna musikken og rampelyset», skriver Lene Marlin.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder