Og ja, hun er sammen med ekskjæresten igjen

SHOW: Jennifer Lopez og et kobbel med mannlige dansere på scenen på Planet Hollywood i spillebyen. Foto: AFP ,

J Lo ga jernet i «juksedrakt»

Jennifer Lopez (46) sparket fra i Las Vegas iført glitrende minibikini.

Artikkelen er over fire år gammel

Det vil si, tilsynelatende glitrebikini. De minimale plaggene var nemlig en del av en heldekkende, hudfarget drakt.

«Jennifer tar dristig til et helt nytt nivå», konkluderer Daily Mail om drakten som var overstrødd med krystaller og så langt mer vågal ut fra salen enn på bildene.

Det var i mai i fjor at det ble klart at Lopez i likhet med andre superstjerner som Celine Dion, Shania Twain, Britney Spears og Mariah Carey skal ha sin egen konsertrekke i Las Vegas.

Gårsdagens show på Axis på Planet Hollywood er bare det første av mange. Stjernen skal opptre i Las Vegas hele februar, mai og juni og har gitt showet tittelen «All I Have. Kontrakten er angivelig verdt over 200 millioner kroner.

ENERGISK: Jennifer Lopez i aksjon. Foto: AFP ,

Bikinidrakten var bare ett av mange antrekk latinstjernen opptrådte i. Hun hadde flere hudfargede, heldekkende bodyer på lager, en av dem kun overstrødd med glitter på strategiske steder.

Leverte non stop

Amerikanske medier skriver at 46-åringen ga alt på scenen, med kompliserte dansebevegelser og høyt tempo. Da hun ankom lokalet, var det for øvrig arm i arm med 15 år yngre Casper Smart, som hun har funnet tilbake til et års tid etter bruddet.

Las Vegas Sun skriver at Lopez leverte en non stop forrykende konsert to timer til ende. De presiserer at hun aldri tydde til såkalt lipsync.

«Teater møter popshow», skriver avisens skribent og opplyser at sangeren fremførte hitlåter som «Love Don’t Cost a Thing», «Get Right», «Jenny From the Block» og «If You Had My Love».

KROPPSDRAKT: Jennifer Lopez i heldekkende antrekk dekorert med krystaller. Foto: AFP ,

Travle dager

Tobarnsmoren er kjent for dristige sceneshow. Ifølge Vogue er flere av antrekkene denne gangen signert Versace.

Lopez: – Verdens mest omtalte rumpe

Og denne: For het for Marocco

Artisten, som er en veletablert skuespiller og motedesigner på si, kan skilte med en over 20 år lang karriere og et platesalg på over 60 millioner eksemplarer. For tiden er hun aktuell i TV-serien «Shades of Blue». Hun gir også stemme til den kommende «Istid»-filmen.

Lopez har tidligere vært gift med Marc Anthony (2004–2014), Cris Judd (2001–2003) og Ojani Noa (1997–1998). Hun har tvillinger på åtte år sammen med Anthony.

Les også: Gråt over skilsmissen på TV

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder