ARRESTERT: Her forlater bilen med Chris Brown (innfelt) politistasjonen, etter at R

Chris Brown meldte seg selv

(VG Nett) R&B-stjernen meldte seg selv for politiet i Los Angeles etter mistanke om kvinnemishandling bare timer før søndagens Grammy-show.

  • Halstein Røyseland
  • Øystein David Johansen

Artikkelen er over 11 år gammel

Browns kjæreste Rihanna, som også skulle opptre, avlyste også sin opptreden, bare minutter før showet startet.

Meldte seg

Politiet fikk en nødmelding om episoden, og da de kom fram, var kvinnen fortsatt der mens Brown var borte. Han meldte seg selv for politiet senere, og kausjon ble satt til 50.000 dollar. Det bekrefter polititjenestekvinnen Karen Smith til People.com

- Han meldte seg selv rundt klokken syv på en av våre stasjoner. Han avhøres nå, fortalte Smith People.com i natt. Senere ble artisten løslatt mot kausjon.

Kvinnen skal ifølge politiet ha vært påført synlige skader og hun skal ha utpekt Brown som den som utførte ugjerningen, skriver OK! Magazine(VG Nett har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider)

- Brown og kvinnen oppholdt seg i en bil i North June Street i området Hancock Park da de ifølge kvinnen begynte å krangle. Etter å ha stoppet bilen gikk Brown og kvinnen ut og krangelen utartet. Kvinnen fikk synlige skader og utpekte Brown som gjerningsmannen, sier polititjenestekvinnen Karen Smith til OK! Magazine.

Politiet i Los Angeles ville ifølge E!Online verken bekrefte eller avkrefte om Rihanna var offeret for mishandling. De to var sammen på vorspielet til Grammy-utdelingen.

En talsperson for Rihanna bekreftet ifølge E!Online at hun var innblandet i en mindre trafikkhendelse og at hun hadde det bra. Talspersonen bekreftet også at Rihanna ikke kom til å opptre under Grammy-utdelingen som planlagt.

Flere tiltalepunkter?

Justin Timberlake og soullegenden Al Green erstattet Rihanna og fremførte en duett under Grammy-showet senere på kvelden amerikansk tid.

Les også:Norske Stargate vant Grammy!

Brown kan ifølge People.com bli tiltalt på flere punkter når saken hans blir presentert for statsadvokaten. Han må ifølge arrestasjonsrapporten møte i retten 5. mars.

Flere artikler

  1. Chris Brown siktet for vold og trusler

  2. Chris Brown snakket om vold i barndommen

  3. - Rihanna ute av sykehuset

  4. Norsk radiokanal tar Rihannas kjæreste av luften

  5. - Bilde av forslått Rihanna offentliggjort

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder