GOD STEMNING: Britney Spears (26) og Madonna (50) sammen på scenen i Los Angeles i natt. Foto: Reuters

Britney og Madonna sang sammen i natt

(VG Nett) Britney og Madonna rocket i natt scenen sammen for første gang siden MTV-kysset. Også Justin dukket opp - som lovet.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Mens Britney Spears (26) håvet inn to priser under gårsdagens MTV Europe Music Awards i Liverpool, befant stjernen selv seg hjemme i Los Angeles. Hun hadde nemlig lovet å gå på scenen med Madonna (50) på hennes «Sticky and Sweet»-konsert i Dodger's Stadium.

BILDER: Se flere bilder!

Radiovert Ryan Seacrest røpet i går før konserten at også Britneys eks-kjæreste Justin Timberlake (26) skulle gå på scenen sammen med de to. Det viste seg å stemme. Men Britney og Justin, som brøt med hverandre i 2002, gikk ikke på scenen sammen. I stedet opptrådte de to med Madonna hver for seg og holdt avstand til hverandre.

SANG SAMMEN: Madonna og Justin Timberlake på scenen i natt. Foto: AP

YouTube:Se Madonna og Britney sammen

Britney og Madonna har ikke stått sammen på en scene siden de sjokkerte verden i 2003 med å kysse hverandre på MTV-scenen. Da de i natt inntok podiet sammen, var Britney iført sorte, posete silkebukser og hvit skjorte, mens Madonna var iført den sorte undertøyslignende habitten hun har brukt gjennomgående i turneen.

VG Nett er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder