HELT OK: Miley Cyrus har ingenting å si på antrekket hun hadde på seg da hun gjestet Telenor Arena i fjor. Foto:Trond Solberg,VG

Cyrus avslører hvilket antrekk hun angrer mest på

Miley Cyrus (22) er godt kjent for sine vulgære antrekk. Men det er ett av dem hun trekker frem som sitt verste moteøyeblikk.

  • Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

22-åringen har fått stor oppmerksomhet på grunn av sine show med tverking, tunge, frekke bevegelser og utfordrende antrekk som kun dekker det aller viktigste.

Til tross for at mange har hevet øyenbrynene litt ekstra de siste årene, må Cyrus litt lenger tilbake i tid for å finne antrekket som hun angrer mest på:

IKKE EN FAVORITT: Antrekket som Miley Cyrus hadde på seg 8. februar 2011 ligger på toppen av listen over moteøyeblikk hun angrer på. Foto:Mario Anzuoni,Reuters

– Jeg hadde noen tvilsomme klesvalg da jeg var rundt 16 til 18 år, sier hun til Marie Claire.

Det aller verste antrekket, ifølge 22-åringen selv, var klærne hun hadde på seg på en premiere i 2011.

– I hadde på meg et hippieantrekk under Justin Biebers «NeverSay Never»-premiere. Nå tenker jeg bare «Hvem fortalte deg – det var ikke Woodstock, det var en premiere».

minMote:Fra uskyldig til vågsål – sjekk Miley Cyrus enorme stilforandring

En som tydeligvis liker hvordan Cyrus kler seg nå om dagen er Arnold Schwarzeneggers sønn, Patrick (21).

I november ble det kjent at de to har funnet tonen sammen, og fotografene knipset bilder av dem i het omfavnelse under en fotballkamp i Los Angeles.

Nå viser det seg at Cyrus og Schwarzenegger-familiene nok en gang har familiemedlemmer som har falt for hverandre. Ifølge amerikanske medier har det oppstått romantikk mellom Braison Cyrus (20) og Christina Schwarzenegger, som er henholdsvis bror og søster til Miley og Patrick.

Bilde av Braison og Christina, fra det som skal være nyttårsaften, går nå sin seiersgang på sosiale medier og amerikanske kjendisnettsteder.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder