MØRK: I september var det kun noen blonde striper i håret til Justin Bieber. Nå ser han helt annerledes ut. Foto:Zacharie Scheurer,Ap

Slik ser ikke Bieber ut lenger

Før helgen overrasket Justin Bieber (20) fansen med å farge håret helt blondt.

  • Kristine Hellem Aanstad

Artikkelen er over fem år gammel

Popstjernen har de siste årene hatt en mørk manke, men nå virker det som om 20-åringen ønsker å finne ut om ordtaket «blondes have more fun» faktisk stemmer.

For noen dager siden publiserte han et lettkledd bilde av sitt nye utseende på det sosiale nettstedet Fahlo – som er en app han bruker til å kommunisere med fansen sin på, skriver Huffington Post.

Han la også ut en melding på Twitter-kontoen sin, som i skrivende stund er retweetet over 57.000 ganger og likt like mange ganger.

Hashtaggen #blondebieber har de siste dagene gått sin seiersgang på det sosiale mediet, og det virker som om beliebersene har sansen for den nye sveisen til idolet sitt:

Ifølge HollywoodLife er årsaken til hårforandringen at Bieber «ønsket en forandring».

- Han tenkte at det ville være gøy, og nå kan han finne ut om blondiner har det mer gøy enn brunetter, sier en kilde til nettstedet.

For seks timer siden la Bieber ut dette bildet på Instagram-kontoen sin, og i skrivende stund har det fått nesten 750.000 likes.

Mer om

  1. Justin Bieber

Flere artikler

  1. Justin Bieber: – Instagram er som helvete

  2. Justin Bieber legger ut rumpebilde

  3. Bieber tilbake på Instagram - sier det var et uhell

  4. Justin Bieber har fått nok – raser mot fans som hetser kona

  5. TMZ: Slutt mellom Justin Bieber og Sofia Richie

  6. Bieber slettet Instagram-kontoen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder