FORELSKET: Carola Häggkvist, folkekjær både i Sverige og i Norge, legger ut på turné sammen med kjæresten. Foto:Nils Bjåland,VG

Carola tar med kjæresten på turné

Carola Häggkvist (48) tar med seg musikerkjæresten Jimmy Källqvist (44) ut på turné. - Det er fantastisk å få en klem når du kommer på jobb, sier artisten.

  • Martine Haug Nysether

Artikkelen er over fem år gammel

I begynnelsen av januar blogget Carola i forelskelsesrus , og skrev at hun var så lykkelig og forelsket at hun «nesten ikke tror det er sant».

48-åringen befant seg da i Miami, hvor hun og musikerkjæresten, bassist Jimmy Källqvist, blant annet holdt konserter i Sjømannskirken.

Nå skal paret nok en gang stå på samme scene. Carola tar nemlig med seg Källqvist når hun legger ut på sin store turné til uken. I et radioprogrammet «P4 musik» forteller 48-åringen om avgjørelsen om å jobbe sammen.

KJÆRESTEN: Jimmy Källqvist (44). Foto: Jessica Gow / Tt Foto:,

– Han ble spurt av produksjonselskapet som representerer flere ulike musikere. Da hans navn kom opp, var det nesten litt pinlig, for det var helt i begynnelsen og jeg litt usikker på om vi kunne jobbe sammen eller ikke, sier Carola i intervjuet.

Men etter hvert som de hadde møtt hverandre en stund, endret Carola mening.

– Nå kjennes det helt rett. Det er fantastisk å få en klem på morgenkvisten når man kommer på jobb. Eller så får jeg et ordentlig kyss, det er deilig, forteller den populære artisten.

Åpenhjertig på TV

Källqvist spiller bass i bandet JB Quartet. I Sverige er han i tillegg kjent som ekskjæresten til Petra Marklund, programleder for populære «Allsang på Skansen». De to avsluttet forholdet i 2011 etter fem år.

Sangstjernen har de siste månedene vært å se på svenske TV4 hver lørdag, som en av stjernene i « Så Mycket Bättre» – den svenske versjonen av «Hver gang vi møtes». Da skapte hun overskrifter med betroelser om at hun hadde gått med selvmordstanker og vært intim med en annen kvinne.

Carola skilte seg fra norske Runar Søgaard i 2000 – ti år etter at de giftet seg. Siden da har hun ikke hatt noen lange forhold.

Les også

Mer om

  1. Carola Häggkvist

Flere artikler

  1. Carola tok med kjæresten på gallafest

  2. Carola gir kjæresten ekteskapsråd på Instagram

  3. Carola blogger i forelskelsesrus

  4. Carola om kjæresteforholdet: - Det er litt på is

  5. Derfor ble Carola satt ut av Skavlan

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder