FESTET I HOLLYWOOD: Justin Bieber var ikke til stede i sin egen rettshøring i Miami onsdag, norsk tid. Foto: AP / Faksimile Instagram,

Droppet rettshøring: Justin Bieber festet med Chris Brown

Justin Bieber (20) og artisten Chris Brown (25) festet i West Hollywood med en haug av damer kvelden før Biebers rettshøring i Miami.

  • Jennifer Bråthen

Artikkelen er over fem år gammel

Den 20 år gamle popartisten ble tatt for fyllekjøring i januar. Onsdag ettermiddag, norsk tid, skulle rettshøringen avholdes i Miami, men aktor Gilbert informerte raskt at både aktoratet og forsvaret ba om tre ukers utsettelse.

Rettshøringen, som nå er utsatt til 5. august, har imidlertid ikke satt en demper på Biebers utsvevende livsstil. Kvelden før høringen festet nemlig popstjernen på en nattklubb med den voldsdømte artisten Chris Brown i Hollywood, melder Daily Mail.

FENGSELSFUGL: Chris Brown har tilbragt mye tid bak lås og slå den siste tiden. Her avbildet under en rettshøring i mars. Foto: AP,

Den kanadiske stjernen har heller ikke lagt skjul på at han festet dagen før rettshøringen, som er blitt utsatt en rekke ganger gjennom våren og forsommeren.

Onsdag la han ut bilder som viser ham i lystig lag sammen med skandalemakeren Chris Brown.

Brown ble løslatt fra fengsel i begynnelsen av juni etter å ha sonet en dom for brudd på betingelsene på prøveløslatelsen han fikk etter angrepet på sin daværende kjæreste Rihanna i 2009.

Han skal også i en rettshøring i Washington i september for et angrep som skal ha funnet sted i oktober 2013.

Flere amerikanske medier skriver at Bieber og Brown var i følge med en rekke damer. Blant annet Browns nye kjæreste Karrueche Tran (26). Bildene 20-åringen har delt med sine 17 millioner følger på Instagram viser også at det var flere til stede på festen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder